Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg a pasit a suliból?
Eggyel felettem jár egy srác, csak nincs közös ismerősünk, óránk vagy ilyesmi, ahol tudnánk beszélgetni. Hogy kezdeményezzek, hogy kezdjek el vele esetleg beszélgetni vagymilyen jeleket adjak neki?
16/l
"Szia, Juli vagyok!"
Ha válaszol, és bemutatkozik, érdeklődik akkor lehet esélyed kapcsolat kiépítésére (emberi). Ha beszélgettek és érdeklődik, akkor érdekes vagy a számára valamilyen téren (szexuális, vagy lelki)... Stb... kell valami szólj nyugodtan
(F/16)
Szia! Igen, szerintem is az lenne a legjobb, ha nem Te "udvarolnál" neki, hanem várnál és hagynád, hogy Ő kezdeményezzen. Mosolyogj rá mindig, kicsit flörtölgess vele. Tuti észreveszi, és ha Te is tetszel neki és akar valamit, akkor biztos, hogy kezdeményezni fog. Elvégre is ő a fiú és ő az idősebb is. Ha normális, akkor tuti ő fog majd odamenni hozzád és ő fog elkezdeni beszélgetni veled. Majd ő talál valamilyen témát és akkor Te is oldódni fogsz....;)
Sok sikert!!^^
16/l
4es vagyok. Bocsi, a lényeget hagytam ki az előbb.
Szóval szerintem nagyon fontos, hogy nem Neked (a lánynak) kell megszereznie a fiút. A lány csak jeleket adjon, és a fiú legyen az, aki teperjen a lányért, aki meg akarja őt szerezni!! Bár tudom, hogy a mai világban már nem ez megy általában. (Sajnos!) Pedig szerintem ez lenne a normális....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!