Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok a ti véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok a ti véleményetek érdekelne, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Szóval van egy csaj aki bejön nekem,és szoktunk vele beszélni facebookon,de nem tudom mit gondolhat mikor ráírok.

Szóval félek hogy azt gondolja hogy "jajj már megint rámírt ez a p*cs" vagy ilyesmi.

De szokott jönni filmet nézni,társasággal és azt mondta eddig többször is hogy itt nagyon jól érzi magát,mármint nálam és hogy nagyon várja a következő alkalmat,ezen kívük bökdössük is egymást,mármint facebookon és rám is szokott írni,igaz ritkán.

Szóval ti csinálnátok ilyet ha nem akarnátok hogy a srác foglalkozzon veletek?

Esetleges rossz témáért bocsi,és előre is köszi a válaszokat.

2012. aug. 5. 02:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát sajnos ez a facebook-os dolog elég gáz... ami megy manapság, minden ott zajlik, már a randitól kezdve minden -.- nos ez most mindegy.

Egész egyszerűen hívd el randizni és majd kiderül. Most az, hogy "bökdösitek" egymást... ugyan kérlek?

Amúgy a levelezést, még nem feltétlen ért kezdeményezésnek... és az, hogy átjár hozzád filmezni oké, de azt is társasággal teszi.

Beszélj vele, ismerd meg, érdeklődj, bókolj, majd hívd el randira! Ügyesen! 19/N

2012. aug. 5. 02:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésedre válaszolva: Igen. Csinálnék ilyet, mert ezzel nem teszek semmit, csak beszélgetek egy sráccal, aki írogat néha bökdös (bár én nem bökdösök x)) visszabököm, hagy örüljön. Ez még nem jelent semmit. Az, hogy miről beszéltek talán.
2012. aug. 5. 02:58
 3/6 anonim ***** válasza:
A beszelgetes meg a bögdöses nem jeleng semmit,de az mar igen,h szeret malad lenni;)sztem bejösz neki;)hivd el randira:))
2012. aug. 5. 03:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Nyílván nem azt a választ cártam hogy húú odáig van értem, de azért ha egyáltalán nem érezne semmit irántam gondolom nem írna rám,főleg nem azt hogy szeret nálam lenni.

Egyébként nem csak beszélgetünk,puszi-puszi köszönés van elég sűrűn öleljük meg egymást és masszírozni is szokott néha:D

(A bökdösésről pedig annyit szertnék,hogy ő kezte,bár nem tudom ez mit számít mert nem vagyok túl nagy facebookos,nem fotózgatom magam a wc-n meg ilyesmi:D)

Köszi az eddigi válaszokat

2012. aug. 5. 04:31
 5/6 anonim válasza:
Facen "bokdosni".. Isttenem:DDDD hivd mar el egy randira.. vagy majd facebookon akarsz dugni vele? En mostani baratnomet 3honapja egy koncertre hivtam el pl. vagy csak kerdezz ra,hogy atmegy e hozzad filmezni de ugy,hogy csak ketten vagytok ha igent mond akkor bejossz neki..
2012. aug. 6. 02:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor lépj:) Hívd el randira!
2012. aug. 6. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!