Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác izzad ebben a kánikulában, akkor a nők simán lebüdösözhetik amikor randi van?
Figyelt kérdés
Mivel nem lehet tenni a 30-35 fokban spontán izzadás ellen.2012. aug. 9. 21:07
1/8 anonim válasza:
mér ha valaki izzad az büdüs? nemhiszem.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát azért kérdezem.
2012. aug. 9. 21:10
3/8 anonim válasza:
azért találták ki a dezodorokat parfümöket hogy ne legyenek az emberek büdösek és szerintem nem szép dolog senkit lebüdösözni még ha tényleg az akkor sem
4/8 anonim válasza:
Én is nagyon izzadós típus vagyok. Sokszor parázok, hogy nem vagyok-e túl büdös.
5/8 anonim válasza:
Tudod feltalálták már a zuhanyzót is,tudom nehéz elhinni,de tényleg van :)
6/8 anonim válasza:
Az izzadás és a büdös között van különbség. Lehetsz úgy is büdös, hogy állandóan fürdesz, meg parfümözöd magad.
Mwegfelelő folyadékbevitel, az életmódba napi rendszerességű mozgás bevitele és nem túlzott tisztálkodás (napi egyszeri fürdés) kell. Minden más csak sz*r a csokitortán.
7/8 anonim válasza:
Erre azt tudom mondani, hogy megkülönböztethető a friss izzadtság és a több napos... Vannak emberek, akik a dezodorral se sokra mennek (szerencsére a legtöbb embernek beválik), viszont ha mégis szagod lenne, azért nem egyenlő az izzadtságszag a mosdatlan szaggal. Normális ember ezt így fogja fel, ez egy természetes, emberi dolog. Akinek egy csepp esze is van, az nem ragasztja a másikra hogy '' ez milyen büdös, biztos nem fürdik'', csak mert megizzad a nap folyamán. :)
8/8 anonim válasza:
Azt egy értelmes nyuszifül azonnal leveszi, ha a fiú ápolatlan... Túrós farok, vonnalkódos gatya,ápolatlan lábköröm, büdös, mosatlan fog...koszos fül,nyak, zokni... Ha ez mind rendben van, akkor nyugodtan izzadhatsz..legfeljebb jót röhögtök...
A tiszta, ápolt pasi már önmagában siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!