Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy utasítsak el egy menő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy utasítsak el egy menő srácot?

Figyelt kérdés

Egyelőre csak találkozóra hívott, nem tudom, milyen szándékkal (komolytól az ágyig bármi lehet nála szerintem)

De alakul valami egy másik sráccal, akit komolyan is lehet venni, ellentétben vele, úgyhogy nem kéne elmennem..De haverként tökjó volt eddig, meg ha nem lenne a másik, találkozhatnánk is, tehát nem akarom végleg lekoptatni.

Szóval, milyen "köztes" szöveget mondhatnék? Mindenképp lazának kell lennie, mert lehet, hogy nem is gondol semmi komolyra.

2012. aug. 1. 21:34
1 2
 1/13 Hanariko ***** válasza:
a menőt is úgy mint a nem menőt. "Bocsi, de nem szeretnék veled találkozni", Ennyi.
2012. aug. 1. 21:35
 2/13 Hole Hunter ***** válasza:
Ismered a "két szék között a földre" mondást?...na úgy állj hozzá a helyzethez!
2012. aug. 1. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Elmész, meg tudod, hogy mik a szándékai, aztán utána közlöd vele, hogy te még várnál egy picit a komolyabb verzióval, ezért meg ezért. És elmondod hogy miért. Meg fogja érteni.

Ha kitalált szöveggel állsz elé és kiderül a turpisság akkor viszlát akármilyen kapcsolat.

2012. aug. 1. 21:36
 4/13 anonim ***** válasza:
nem vagy az esetem.
2012. aug. 1. 21:37
 5/13 A kérdező kommentje:

De az nem igaz, hogy nem az esetem, és az sem, hogy nem szeretnék vele találkozni. Csak az van, hogy alakul valami valaki mással. De ezt nem akarom az orrára kötni.

A flörtölgetés fázisában vagyok amúgy vele. És ilyen stílusban szeretném (ideiglenesen) lehűteni.

2012. aug. 1. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:

akkor legyünk őszinték, te egy őszinte ribnc vagy :)

nem akarsz hazudni de azért az vagy.

randizol egy sráccal miközben tetszik neked a másik, és nem is mondod meg a másiknak, hogy nem tetszik mert annyira nagyon tetszik, na de akkor mik az érzelmeid az alakulóban lévő nem menőhöz?

2012. aug. 1. 21:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Épp ez az, hogy nem randizok vele! Ez lenne az első. De ismertük egymást korábbról. A másikat még nem ismerem eléggé, de most vele randizom csak.

Most ez komolyan gáz?

2012. aug. 1. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem érek rá. Majd legközelebb találkozunk
2012. aug. 1. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:

"Menj a francba, olyan vagy, mint egy b*zi!"

18/f

Thor, a villámok istene

2012. aug. 1. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:
figyelj, nem vagy ribanc. Menj el, erre a menő srác randira, ahogy irták ismerd meg a számdékait, és a szerint lépj. És találkozz a másik sráccal is, könyörgöm, meg kell az embernek ismernie a másikat hogy dönteni tudjon. Kész. Kérdésedből itélve 20 alatti vagy, még fiatal, ismerkedj.
2012. aug. 2. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!