Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem csak én képzelem be, hanem tényleg akar tőlem valamit, ugye?
16/L vagyok, és a suliba járt egy srác (20 éves), és a nyári szünet előtt sokat beszéltünk amíg vártunk a buszra. (Idén ballagott.) Most a nyáron nem találkoztunk, csak facebookon beszélgettünk. De eddig ő csak egyszer írt rám, én 3-szor, de ha írtam mindig kedvesen válaszolt, és mondta (írta), hogy szeret velem beszélgetni. Amíg személyesen is találkoztunk, flörtöltünk is meg minden.
Szerintetek gáz lenne, ha a facebookon írnék neki, hogy ha van kedve elmehetnénk valahova kettesben? Ezek alapján érdeklem egyáltalán?
(Nekem elég egyértelműnek tűnik, hogy érdeklem, de lehet csak beképzelem.)
16/L
Hát én a helyedben most várnék, hogy ő keressen. Valószínűleg leesett neki, hogy bejön neked, hiszen írkálsz neki, innentől bízd rá, ha akar valamit, akkor tegyen is érte legalább ennyit, hogy elhív ő.
Egyébként csinálj, amit akarsz, de én a helyedben biztos nem hívnám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!