Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem van a védelemre, egy igazi "szamurájra". A pasim gyenge. Kidobjam?
Szóval a párod egy Dagadt pillangó?
És honnan tudod,hogy nem egy dagadt ninja pillangó?
Volt már olyan eset,hogy meg kellett volna védeni téged,de inkább elrepkedett a nem épp pehelysúlyú pillangópali?
Honnan tudod,hogy egy ninja nem fél a kutyáktól?Kétlem,hogy egy vérszomjas kutyát meg lehet állítani ninja trükökkel.
Kérdező!
Hány évesek vagytok, ha szabad tudnom?
Ez a szám jutott eszembe mikor megláttam a kérdést + a hozzászólásokat :D
figyi!
engem pl a bnom ved meg mert arra jutottunk h hatasosabb lesz ha o tanul onvedelmet mert engem 1 jol iranyzott rugassal ki tudnak iktatni :)
persze ettol meg nekimegyek barkinek csak lehet nem birom sokaig :S
Egy "szamuráj" kell, egy igazi "ninja"
Tudod mit csinál egy ninja? Feketetojásból port szór az ellenfél szemébe, majd elfut. Ha néha napján ölésre kap feladatot, azt általában úgy teszi, hogy lopakodva, álmában gyilkolja meg a célpontot.
Szóval ja, ha a pasid a bajban elfut, akkor ő végül is úgy járt el, mint egy igazi ninja.
Azt pedig elfelejted, hogy a szamurájoknak nem volt kötelességük megvédeni a feleségüket. Éppen ellenkezőleg, a szamuráj feleségének ugyanúgy értenie kellett a harchoz, hiszen ő védte a házat és a gyermekeket, amíg a saláfő a háborúban volt. A ninja meg nem védett meg soha senkit magán kívül, maximum a csapattársait.
Eleve tisztázzuk, hogy mit értesz a "szamuráj" fogalma alatt. Én példának okáért ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=soSGl3RUbDg
http://www.youtube.com/watch?v=32M2fXD2YV4
Na most a lakótelepi kopasz-kigyúrt helyimenőcsávó biztosan közelebb áll egy szumó-birkózóhoz mint egy szamurájhoz. Igen a férfiank alapvetően feladata volna, hogy megvédje a nőt, de nem úgy mint a filmekben. Nincs értelme nekiállni hősködni. A csávó max annyit tehet, hogy feltatóztatja a támadó(-kat, mert általában többen vannak) amíg a lány el tud futni. De hidd el, ha odamász egy koczkahasú krav magás-tájboxos páwa fiúkához, nem fog tudni jobban megvédeni téged, maximum majd hívhatod ki hozzá a mentőt, ha a nagy arca miatt beléállítják a bökőt.
Az meg hogy a pasid "gyenge" az ő dolga. Ha neked ezen múlik a szerelem, akkor b@zd meg, mert szörnyen ostoba vagy, már csak a ninjás példád okán is. De igen, egyértelműen hagyd ott, ugyanis ilyen hozáállással nem érdemelsz férfit magad mellé, de még csak pasit sem. Szerintem ő is jobban fog járni, hogy egy ilyen felszínes, tájékozatlan nő személy szívja a vérét.
Nem védtelen pillangó vagy, hanem egy hülye liba, mást nem tudok hozzáfűzni....
lol utolsó ez jó volt ! (y)
Amúgy igen a nindzsák alapvetően bérgyilkosok voltak anno (vagy még ma is?). Nem egymagukban vertek szét 10 szamurájt. Szerinted a fekete öltözet meg azok a spéci néma cipők miért vannak?
A szamurájoknak meg volt egy elég komoly kodexük, szerintem egy ilyen loser pitsával mint te összese jönnének, inkább harakiri.
Egyébként meg, valaki írta gyárilag legyen férfi, oké. De nem hiszem hogy ez ebből áll hogy fitogtatja az erejét, hanem hogy pont hogy megvédi magukat és a családját. Pl ha pisztolyt fognak rá, nem mint egy elmebeteg elkezd "hiiiiáiáááá! huuuuááá!!" mindenféle mozdulatot csinálni, hát csak nem lövi le,, hanem inkább megfelelően viselkedik.
Másfelől szerintem itt nem a kérdező barátjával van a gond, hanem egyszerűen ő elképzelt a fejében valami hülye ajtó méretű állat macsót, mert neki ez jelenti a "biztonságot", de leginkább olyan pasit akar mert csak. Semmi köze a retar.dált hablatyolásának a biztonsághoz. Nem tetszik a pasid akkor ennyi, minek ilyen bénán körülírni? O_o
Másfelől meg, lányok is tanulhatnak önvédelmet, van bőven miből válogatni. Vagy ahhoz gondolom nem vagy elég bátor, h kérdező? Csak kell valaki aki mögött elbújhatsz, aztán onnan keménykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!