Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szükségem van a védelemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van a védelemre, egy igazi "szamurájra". A pasim gyenge. Kidobjam?

Figyelt kérdés
Nekem védelem kell és nem vagyok benne biztos, hogy ő ezt meg tudja adni nekem. Egy "szamuráj" kell, egy igazi "ninja", ha értitek mire gondolok. A párom mellett védtelen pillangónak érzem magam. Nem hiszem, hogy nagyobb baj esetén kiállna mellettem. Szerintetek beszéljek vele erről vagy nincs értelme és dobjam ki?
2012. aug. 12. 14:02
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

haláli vagy, köszi ezt a kérdést :D

amúgy meg neveld bátorságra, egy puhányból is lehet nemes hőst faragni csak türelem kell a dologhoz :D

2012. aug. 15. 00:27
 32/51 A kérdező kommentje:
Közben leültem a pasival és megmondtam neki, hogy ez így ilyen formában nem folytatódhat, mert nem érzem magam biztonságban. Sajnos nem igazán foglalkoztatta a dolog, nem értette, hogy ugyan mi baj érhet egy hozzám hasonló pillangót.. Sőt ki is nevetett. Nem hiszem, hogy valaha is a ninjám lehetne. Még adok egy kis időt a dolognak, hátha belátja az igazam, de ha nem akkor keresek egy igazi szamurájt.
2012. aug. 16. 22:12
 33/51 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy mondtam, tuti cigány a csaj. Ez esetben nem szamurájt hanem golyót Neki!
2012. aug. 16. 22:22
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Először is a szamuráj és a ninja mióta ugyanaz?

Másodszor mi a tökömtől félsz annyira hogy minden áron meg kell védenie a párodnak ?

2012. aug. 16. 22:27
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
Mint mondtam: csak trollkodik...
2012. aug. 17. 09:57
 36/51 A kérdező kommentje:
A szamurájt és a ninját képletesen kell érteni természetesen! Mint már az előbb is írtam, a mai világban jobb félni, mint megijedni, hiszen akármi előfordulhat! AKÁRMI! Nagyobb esélyem van boldogulni egy szamurájjal az oldalamon.
2012. aug. 17. 16:18
 37/51 anonim ***** válasza:
81%
Pici lány. 1 hete mentem haza az utcán és kiugrott elém egy roma származású fiú, hogy adjak valamit enni. Erre én oldalba rúgtam és azt mondtam. Nesze egy oldalas. A skinhead viccben is így van de ez most megtörtént.
2012. aug. 22. 20:23
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Kíméld meg magadtól a srácot, és dobd ki, nem érdemled meg.
2012. aug. 22. 20:30
 39/51 anonim ***** válasza:
95%

32-es XDXDXDXDXDXD .. "Nem törékeny hanem egy hülye pillangó vagy."

Amúgy komolyan kérdező, te szerintem amikor báb formában voltál, valami nagyon elsiklott az agyadban. És ezzel hogy egy Szuper Csillag Harcost akarsz magad mellé, lehet igazából a saját valamilyen komplexusod akarod kompenzálni, például hogy egy agresszív hp-vagy, csak emellett beszari is. És kell valaki akin keresztül keménykedhetsz, mint egy védő pajzs, aztán röhögsz a háta mögül.

Inkább keress egy nagyon okos srácot, és kérd meg hogy fejlesszen ki egy karra csatolható védőpajzs generátort, ami ellenáll bármilyen kinetikai vagy energia szerű (mint pl. villámlás) csapásnak. És végül is igazad van, és mikor reggel indulok a dolgomra, először át kell rohannom a sok füst bomba által keltett sűrű ködön csupán a megérzéseimre hagyatkozva kikerülni a rengeteg csapdát , majd elbukfencezni a busz megállóig, reménykedve hogy így kicselezhetem a több száz shurikent amit igazából csak 1-2 ninja dobál irdatlan sebességgel. Persze mivel a kő golemek ott várnak rám a buszmegállóban. Mindig szuper pontosan kell indulnom hogy a busz pontosan abban a pillanatban érjen a megállóba, amikor leérkezek a tripla-szaltómmal az első lépcsőfokra.

2012. aug. 22. 20:39
 40/51 anonim ***** válasza:
97%

Komolyan mondom az eszem megáll!

Az ilyen hülye p*****tól kerülget a hányinger!

Rohadt nagy harmónia lehet köztetek, ha emiatt már szakítani akarsz vele, de sztem tedd meg, mert mindkettőtöknek így lesz a legjobb: te tovább kurvulhatsz, ő pedig találhat magának egy normális csajt, akivel igazán boldog lehet!

A "kidobjam?" kérdés pedig egyértelműen elárulja számomra, mennyire vagy értelmes! Buta p**a!

2012. aug. 27. 18:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!