Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem van a védelemre, egy igazi "szamurájra". A pasim gyenge. Kidobjam?
haláli vagy, köszi ezt a kérdést :D
amúgy meg neveld bátorságra, egy puhányból is lehet nemes hőst faragni csak türelem kell a dologhoz :D
Először is a szamuráj és a ninja mióta ugyanaz?
Másodszor mi a tökömtől félsz annyira hogy minden áron meg kell védenie a párodnak ?
32-es XDXDXDXDXDXD .. "Nem törékeny hanem egy hülye pillangó vagy."
Amúgy komolyan kérdező, te szerintem amikor báb formában voltál, valami nagyon elsiklott az agyadban. És ezzel hogy egy Szuper Csillag Harcost akarsz magad mellé, lehet igazából a saját valamilyen komplexusod akarod kompenzálni, például hogy egy agresszív hp-vagy, csak emellett beszari is. És kell valaki akin keresztül keménykedhetsz, mint egy védő pajzs, aztán röhögsz a háta mögül.
Inkább keress egy nagyon okos srácot, és kérd meg hogy fejlesszen ki egy karra csatolható védőpajzs generátort, ami ellenáll bármilyen kinetikai vagy energia szerű (mint pl. villámlás) csapásnak. És végül is igazad van, és mikor reggel indulok a dolgomra, először át kell rohannom a sok füst bomba által keltett sűrű ködön csupán a megérzéseimre hagyatkozva kikerülni a rengeteg csapdát , majd elbukfencezni a busz megállóig, reménykedve hogy így kicselezhetem a több száz shurikent amit igazából csak 1-2 ninja dobál irdatlan sebességgel. Persze mivel a kő golemek ott várnak rám a buszmegállóban. Mindig szuper pontosan kell indulnom hogy a busz pontosan abban a pillanatban érjen a megállóba, amikor leérkezek a tripla-szaltómmal az első lépcsőfokra.
Komolyan mondom az eszem megáll!
Az ilyen hülye p*****tól kerülget a hányinger!
Rohadt nagy harmónia lehet köztetek, ha emiatt már szakítani akarsz vele, de sztem tedd meg, mert mindkettőtöknek így lesz a legjobb: te tovább kurvulhatsz, ő pedig találhat magának egy normális csajt, akivel igazán boldog lehet!
A "kidobjam?" kérdés pedig egyértelműen elárulja számomra, mennyire vagy értelmes! Buta p**a!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!