Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szükségem van a védelemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van a védelemre, egy igazi "szamurájra". A pasim gyenge. Kidobjam?

Figyelt kérdés
Nekem védelem kell és nem vagyok benne biztos, hogy ő ezt meg tudja adni nekem. Egy "szamuráj" kell, egy igazi "ninja", ha értitek mire gondolok. A párom mellett védtelen pillangónak érzem magam. Nem hiszem, hogy nagyobb baj esetén kiállna mellettem. Szerintetek beszéljek vele erről vagy nincs értelme és dobjam ki?
2012. aug. 12. 14:02
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

Menj be egy Tescóba és nézz ki magadnak egy fiatal, edzett "teszkó-gazdaságos" biztonsági őrt. :DDD

30/f

2012. aug. 12. 14:17
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
a ninjak mióta nagydarabok már nem azért
2012. aug. 12. 14:18
 13/51 poiu ***** válasza:
68%
Kérdés, hogy miben gyenge. Attól, hogy nem izmos, még meg tud védeni. Nem élünk a kőkorszakban, a védelemhez nem izomerő kell (hacsak nem hobbitok bicskázós kocsmákban lógni:-).
2012. aug. 12. 14:19
 14/51 anonim ***** válasza:
83%
Lehet arra sem vagy méltó,h megvédjen.
2012. aug. 12. 14:21
 15/51 anonim ***** válasza:
78%

Gondolom, hogy a férfi, aki melléd állt és szeret téged, már elmondta neked, hogy ő, milyen nőt szeretne maga mellé. Bizonyára közölte veled elvárásait, szükségleteit és még eddig nem dobott ki, tehát átmentél az ő rostáján.

Szerintem egy jól működő partnerkapcsolat valahogy így alakul ki.

Ha testőr kell, akkor vannak erre megfizethető szolgáltató cégek, akik ezt precízen szolgáltatják az elvárásaidnak megfelelően. Ezért egyszerűen csak pénzt kell fizetni, nem kell hozzá szerelmet is adni. Mert az nem kérdés, hogy a szerelem többet ér a pénznél.

2012. aug. 12. 14:22
 16/51 anonim ***** válasza:
72%

Eleve ne az alapján válassz, hogy meg tud védeni, vagy nem.

Ha így gondolkozol, az már rég rossz, de a barátod érdekében írok egy normális választ is: Menj be egy konditerembe, ott vagy megerősödsz és megvéded magad, vagy felszeded a legagresszívabb kopaszkigyúrt állatot, aki talán meg tud védeni.(abban sosem lehetsz biztos, hogy meg is fog védeni, mert az tőle függ)

2012. aug. 12. 14:27
 17/51 Diavolino44 ***** válasza:
75%

Japánban rengeteg 120 kg ninja szaladgál, csak azért nem vesszük észre, mert hihetetlen jól álcázzák magukat, s olyan gyorsan mozognak, hogy a szemnek láthatatlan..

Nagy az isten állatkertje! :)

2012. aug. 12. 15:01
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező látta az amerikai nindzsát és ebből indul ki.
2012. aug. 12. 15:07
 19/51 anonim ***** válasza:
Szamuráj? Hol élsz te?
2012. aug. 12. 16:47
 20/51 anonim ***** válasza:
66%
UDZSIVARA,HADZSIME! BANZAI!!
2012. aug. 12. 17:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!