Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szükségem van a védelemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van a védelemre, egy igazi "szamurájra". A pasim gyenge. Kidobjam?

Figyelt kérdés
Nekem védelem kell és nem vagyok benne biztos, hogy ő ezt meg tudja adni nekem. Egy "szamuráj" kell, egy igazi "ninja", ha értitek mire gondolok. A párom mellett védtelen pillangónak érzem magam. Nem hiszem, hogy nagyobb baj esetén kiállna mellettem. Szerintetek beszéljek vele erről vagy nincs értelme és dobjam ki?
2012. aug. 12. 14:02
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Olyan Kamasuka féle szamurájra volna szükséged!

"Nem! Én mondani először! BANZAI!!!"

2012. aug. 12. 17:08
 22/51 anonim ***** válasza:
Miért van szükséged védelemre?
2012. aug. 12. 17:22
 23/51 A kérdező kommentje:
Mert én csak egy gyenge pillangó vagyok.
2012. aug. 12. 17:24
 24/51 anonim ***** válasza:
65%
Tulajdonképpen mi a gond, kérdező, félsz, hogy agyoncsapnak? Valami veszély fenyeget? Mert ha nem, akkor te egyszerűen csak az agresszív csávókra buksz...
2012. aug. 12. 17:28
 25/51 A kérdező kommentje:
a mai világban minden egyes nőnek szüksége van a biztonságra véleményem szerint. ez alapvető fontosságú. mivel én csak egy gyenge pillangó vagyok, természetes, hogy nem egy szintén pillangó (ha kövér is, de pillangó) típusú pasit képzelek el magam mellé. a mai világban akármi előfordulhat, jó ha kéznél van egy ninja, aki megvéd.
2012. aug. 12. 17:31
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Lakatos SzamuRAJ vagyok :DD ismerkedünk ; ) ?
2012. aug. 12. 20:30
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

keresgélj napiszaron ott van elég bodzaszedő gettó harczos akikhez fejenként 8kg fux jár, ha nem több....

mellesleg honnan tudod, hogy nem állna ki melletted?

mondhat akárki akármit, de ez úgy is csak éles helyzetben derülne ki

2012. aug. 12. 21:07
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
A boldogsághoz szerelemre van szükség. Minden másra ott a Master Card.
2012. aug. 12. 21:14
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább trollnak tűnsz pillangóm...
2012. aug. 14. 14:09
 30/51 anonim ***** válasza:
74%
Olyan cigány a hozzáállásod és a mondanivalód is. A szóismétlésből és abból, hogy ugyanazt szajkózod konkrétum nélkül, ebből gondolom. Eleve a gondolkodásod nevetséges. Ne nézz annyi Narutot vagy egyéb hülyeséget. Ha egy törékeny pillangó vagy akkor egymagad elpusztulsz vagy mi és kell melléd valaki? Hol laksz bakker a 8. kerületben? Nem törékeny hanem egy hülye pillangó vagy. Szamuráj... -.-' Megy el az életkedvem.
2012. aug. 14. 17:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!