Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 150 nettòs fizetés alatt lúzer a pasi,150-300 nettò között közepes- vagyis átlagos a pasi, afelett meg jò a pasi, igazi apatípus?
Nem attól lesz valaki apatípus, hogy nagy a fizuja...
És az átlagos pasik is kereshetnek kuva keveset. És aki marha keveset keres az lehet a legjobb pasi is...
Voltam már többször munkanélküli és volt már "apatípus fizum" is. Ugyanolyan jó pasi voltam végig.
Csak sok pénzzel könnyebb nőt szerezni.
Párom 90 ezret keres + 10 ezer egészség kártya és erzsébet utalvány. Előző munkahelyén volt olyan hónap, hogy 200 felett kapott, de 180 alatt sosem volt.
A lányomnak mindig jó apja volt és lesz is, igazi apa típus.
Te figyelj már 128 ezres nettóval szerinted szülhetek gyereket? Vagy 150 ezer alatt nem vagyok alkalmas anyának? Kb. ilyen jellegű a kérdésed...
25/N
Egy igazi férfi 7 számjegyet visz haza havonta, ismerek pár ilyet. na erre nem is gondoltál mi??? XD
A lelket nézd te kis csacska, az igazi nő azt fogja érdekelni, a ribanc néz fizut....
Ha te levonod ebből a 150-ből az összes járulékot, annyid fog maradni, amiből egy fő épp, hogy kijön.
De ebből kettő már nem, pláne úgy, ha járnak rendszeresen ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!