Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen a találkákon?
Randikon, találkákon ki fizesse a kontót szerintetek? Más megítélés alá esik a kérdés az első randin, vagy a második és harmadik randin, vagy amikor már egy párt alkot a két személy? Elsősorban a huszon- és a korai harmincéves korosztály válaszaira vagyok kíváncsi. Kérem csak komolyan kommentáljatok, trollkodásra és baromságokra nem vagyok kíváncsi!
A minap egy lány felháborodott, hogy első randin fele-fele arányban akartam fizettetni a számlát, nála még pénz sem volt, ígyhát kénytelen-kelletlen kifizettem az egész összeget. Szerinte az a lovagias, aki fizet, mint a katonatiszt, szerintem viszont ez nem így működik. Az itteni válaszokat amúgy tervezem, hogy linkkel együtt átküldöm a mailcímére.
"Első randin felesleges fizetős helyre menni."
Nem is beülést beszéltünk meg, hanem sétát a szabadban, de ő be akart ülni valahová. Nem volt szó meghívásról sem, a végén közölte, hogy ő nála elvárás, hogy a fiú fizessen.
"Ha a pasi fizet mindent akkor egy oltári nagy papucs!"
Én is megmondtam utólag neki, hogy a hozzáállása a másik baleknak nézése volt. De mi mást tud csinálni az ember a fizetésen kívül, ha a másiknál nincs pénz és már fogyasztottunk? 28 évem alatt még nem találkoztam ilyen szituációval, csak most először, igaz a lány elképesztően szép volt, tán ezért gondolhatja, hogy megcsinálhatja ezt a fiúkkal. Amúgy meghívnám én a lányt erre-arra szívesen, de itt nem meghívásról volt szó, ő akart beülni és enni-inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!