Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen a találkákon?
Randikon, találkákon ki fizesse a kontót szerintetek? Más megítélés alá esik a kérdés az első randin, vagy a második és harmadik randin, vagy amikor már egy párt alkot a két személy? Elsősorban a huszon- és a korai harmincéves korosztály válaszaira vagyok kíváncsi. Kérem csak komolyan kommentáljatok, trollkodásra és baromságokra nem vagyok kíváncsi!
A minap egy lány felháborodott, hogy első randin fele-fele arányban akartam fizettetni a számlát, nála még pénz sem volt, ígyhát kénytelen-kelletlen kifizettem az egész összeget. Szerinte az a lovagias, aki fizet, mint a katonatiszt, szerintem viszont ez nem így működik. Az itteni válaszokat amúgy tervezem, hogy linkkel együtt átküldöm a mailcímére.
"de itt nem meghívásról volt szó, ő akart beülni és enni-inni"
Ha így volt, akkor ez viszont elég nagy pofátlanság a részéről. Kihasznált csak. 21L
Szia!
Teljesen igazad van, nekem is feláll a szőr a hátamon az ilyen élősködő csajoktól.
Pesze fizetgess neki, aztán meg majd közli, hogy nem jössz be neki, vagy legyetek inkább barátok...
Akkor kisül, hogy mindenképp fizetni kell a szexért, csak a könyvelés más, hogy k..vákra, vagy udvarlásra fizeted :D
Ne hagy magad így kihasználni. Az a csaj egy nagy k_urva, nyugadtan küldd el neki :)
Én általában fizetem a részem.Viszont mi tagadás,jól esik,és örülök neki ha pl meghív egy italra.
De mikor utoljára randitam,én csóró egyetemista voltam(vagyok),a srácnak meg jól fizető melója volt.Én akkor 19 voltam ő meg 27.Míg neki egy 1200 forintos mozijegy semmi,nekem van,hogy nem tudom kifizetni.
Szerintem a lényeg hogy mind a két fél számára megfelelő legyen.
Persze a legjobb,ha nagyjából felesbe megy.Meghív egy sörre,visszahívom.És így tovább :)
Nos.
Első randinkon ha a pasi fizet az normális. Mindig ha nem így alakult akkor azt esetemben a lány ajánlotta. Eleinte mindig fizessen a pasi. Nincs azzal baj.
Később meg ha kapcsolatban él az ember akkor az már nagyon más... Egy élet egy pénztárca.. Legalábbis nálam..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!