Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elso randin ki fizessen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolino44 kérdése:

Elso randin ki fizessen?

Figyelt kérdés

Nem egy kaverol vagy sutemenyre gondolok, hanem mondjuk szinhaz jegy? Vacsoara?

Illik elohozakodni a temaval?

2012. márc. 20. 16:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ez általában úgy van, hogy a fiú fizet de a lány megpróbálja kifizetni a részét, ezt a fiú nem engedi. Ez egy pár évtizedes játék ffiak-nők között első randin :D Mert úgy illik h a ffi fizet, de neki jól esik, ha a nő felajánlja, persze általában nem hagyják, hiszen az sóherságnak tűnik a nagykönyv szerint, nem felajánlani pedig bunkóság :D Hát ez egy ilyen kis játék, mint mondtam. Jó randit!
2012. márc. 20. 16:48
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
az összes randin a pasi fizet!hacsak nem hímringyó mert akkor a nő!mindenki döntse el maga.
2012. márc. 20. 16:50
 3/21 A kérdező kommentje:
Akkor eddig baromi szerencsem volt a parkapcsolataimban, mert mindig mindent felesben fizettunk.
2012. márc. 20. 16:52
 4/21 anonim ***** válasza:
Ezzel nem feltétlen értek egyet, hiszen egy kapcsolatban nem várható el, h mindent a pasi fizessen. Mi általában úgy szoktuk, h mindig az fizet aki éppen. Az elején persze illik a fiúnak minden randin, de ez nem várható el, hiszen nem mindenki áll úgy anyagilag.
2012. márc. 20. 16:52
 5/21 anonim ***** válasza:
Ismerkedős randikon eleinte természetesen a fiú állja a dolgokat. Később, mikor már egy jó ideje együtt vagytok mindegy ki fizet. Első randin mindenféleképpen a fiú fizessen. Hisz elméletileg ő hívja randevúra a lányt.
2012. márc. 20. 16:58
 6/21 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem felesben. A pasi is dolgozik a pénzért. Könyörgöm azért az ezresért egy órát roha.dtam a munkahelyemen!!! Ennyire nem számít az időm valakinek? Én legyek a fejőstehén? Felesben.
2012. márc. 20. 17:00
 7/21 anonim ***** válasza:

Kedves előttem válaszoló: nem lehet véletlen az a 35%....

Válaszom: első randin a fiú fizet. Ha még ennyit sem tud megoldani, ne csajozzon!

2012. márc. 20. 17:17
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Fejőstehén... Nem jó a megfogalmazás, félreérted az egészet. A nő is dolgozik, de milyen lenne az, hogy: Akkor fizetem a kajám amit megettem. Ha engem elhív a fiú randevúra és azt mondja, figyelj amit eszel fizesd már ki... Kifizetem nem arról van szó, de ha én hívnám el fagyizni, fizetném a fagyiját. (Persze ezt egy normális érzésű férfi nem engedné)
2012. márc. 20. 17:17
 9/21 anonim ***** válasza:
A fiú kezdeményezzen,a fiú fizesen.Persze amúgy meg a nők az egyenjogúságért tudtak harolni.
2012. márc. 20. 17:58
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

Fiúk! Titeket hívott meg már csaj piára? Tudjátok milyen érzés? Jó! De a szemedben rögtön lealacsonyodik az, aki meghív. Deklarálja, hogy nem egyenlő fél vagy vele. Én nem hívok meg senkit. Ha mindenkit meghívok erre arra, akkor nem marad pénzem. Ne arra játszatok, hogy 3 havonta randiztok egy csajjal és akkor apait anyait kifizettek. Randizzatok hetente több csajjal és hamar rájössz, hogy erre neked nincs pénzed.

Mit tett le a csaj az asztalra, hogy csakúgy meghívd? Majd ha párkapcsolatban vagytok, akkor lehet rá költeni, de előtte? Ki kell érdemelni. Mit gondolnok minek néz a csaj, ha semmit sem kell kiérdemelnie nálad?

2012. márc. 20. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!