Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elso randin ki fizessen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolino44 kérdése:

Elso randin ki fizessen?

Figyelt kérdés

Nem egy kaverol vagy sutemenyre gondolok, hanem mondjuk szinhaz jegy? Vacsoara?

Illik elohozakodni a temaval?

2012. márc. 20. 16:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17:00- nem rosszból mondom, de én 3 órát "rahadok" munkán egy ezresért. Mégis felajánlo(tta)m, ha randiról van/volt szó, hogy állom a részem, nálam ez alap.
2012. márc. 20. 19:46
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek jó ötlet ha olyan helyre hívom el ahol nincs ilyen macera? PL felmegyünk sétálni a várba aztán beülünk teázni azt persze én állom!
2012. márc. 21. 01:04
 13/21 A kérdező kommentje:
meg mint ahogy írtam pár ezer forintos tétel nem számít, pl fagyi vagy egy laza kaja. De mondjuk egy színház belépő 3000ft s úgye abból kettőt kell vennem az már élből 6000ft ami kb egy napi fizu. Az már nekem sok!
2012. márc. 21. 01:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Első randira nem is megfelelő hely a színház vagy a mozi. Mivel meg akarod ismerni őt és a darabot/filmet. De ha jól látom, te tényleg randizni akarsz és ezt ne keverd össze a 35%-os, fakocka egyszerűségű srác "hetente többcsajjal..." akciójával, mert ő egyszerűen annyira sóher, hogy csak azért csinálja, hogy ezt elmondhassa. Célja nincs vele.

Szóval a vár jó, a tea jó, a többi pedig alakul.

2012. márc. 21. 08:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Bocs, szóval a színház nem jó, mert:

"Őt akarod megismerni, NEM a darabot/filmet" :D

2012. márc. 21. 08:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Bocsi, mostmár 39%. hehe:)

Jól látja a kérdező 6000-et csakúgy nem dobunk ki az ablakon. Nemcsak azért, mert sok pénz.

Ne lássa a csaj, hogy "meg akarod venni". Ne lássa, hogy neked fizetni kell az ő társaságáért. Ne lássa, hogy kihasználhat. Mert nagyon sokan így látják, ha nem tűnt volna fel. Nem kell minden nőben a kis angyalt látni.

Ti egyenlőek vagytok, ha már itt fröcsögnek az egyenjogúságért. Ha el akarod bűvölni, akkor legyél vele jófej, csábítsd el. Mint ahogy akármilyen ember többre értékeli, ha jól elbeszélgetsz vele, mintha "hátsó szándékkal" veszel neki ezt azt. Meg tényleg nem tudod megengedni magadnak egy bizonyos szinten túl.

2012. márc. 21. 11:17
 17/21 anonim ***** válasza:
szerintem senki nem kell fizessen senkinek, max ha az eggyik felnek tobb a penze :)) el tudom kepzelni hogy a lany fizet ha a fiunak epp nem futja.
2012. márc. 21. 11:24
 18/21 A kérdező kommentje:

igen en isigy gondolom, mehetnenk wellnesezni is az elso randin ki tudom fizetni, de ha igy indul a kapcsolat hogy penzemmel ^hoditom^ meg akkor amikor rossz idok jonnek s nem lesz akkor majd ott fog hagyni??

Eddig kozel tiz evig voltam tartos kapcsolatba s nem volt gond soha a penzugyi resszel. Elfogdta a lany hogy ilyen vagyok. Karpotoltam massal, engem ugy neveltek, hogy becsuljem meg a amim van. Viszont kis teteleket soha nem engedtem kifezetni neki. Ez is egy gesztus.

2012. márc. 21. 16:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Marvel Raven: Egy tartos kapcsolatba mukodhet, ez amit irtal. De elso randin bunkosag.
2012. márc. 21. 16:16
 20/21 anonim ***** válasza:

szerintem is a legjobb ez a vár-tea kombó. Szép, lehet beszélgetni a tea nem is olyan drága stb. Aztán, ha van valami olyan dolog, ami nagyobb, akkor feleztek, de az első randin illik villantani és akkor inkább vidd olcsóbb helyre.

Nekem pl a párom nagyon fizetős, mert kicsit megrekedt a nők terén valahol egy másik században, mondván h a nők alacsonyabb rendűek, de ugyanakkor úgy kell velük bánni mint egy kinccsel, és nő nem fizet semmit...stb. Hálisten bebizonyítottam neki, h egy nő is lehet vele egyenrangú észben, és h képes vok én is fizetni 1-2 kávét, de ez nem volt kis harc :D Mindenestre ez még a jobbik eset.

Ez az egyenjogúság meg nagyon rossz szöveg. Majd ha az élet minden területén ténylegesen megvalósul, beszélhetünk róla, de egyenlőre még a nők indulnak rosszabb helyzetből ha az anyagiakról van szó, persze nem mindenkire igaz ez sem.

Mindenestre szerintem alap dolgok jó ha megmaradnak. A nőket engedjék előre, első randin fizessék a nyamvadt kávét, stb. Cserébe majd úgy teszek, mintha nem tudnék egy izzót betekerni és halálra ajnározom a barkácstehetségéért. Holott tudok falat festeni és laminált padlót is simán lerakom. De sokkal jobban fest, ha amíg ő megbarkácsolja amit meg kell, én megcsinálom a kaját... Pont. Ettől még lehetünk egyenlőek, h nem csinálunk bazári majmot a másikból.

2012. márc. 21. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!