Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék leszólítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék leszólítani egy McDonaldsos eladólányt aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
Régóta figyelem de nem tudtam kitalálni semmit amivel oda tudok menni hozzá mivel a városban még nem láttam sehol, csak a munkahelyén. Valami ötlet kellene

2012. aug. 10. 12:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ez t sokan mondják. Mármint hogy ezt meg azt kérnek meg a telefonszámod... Hamar lezáródik a dolog csak nevetnének aztán nem lenne semmi.
2012. aug. 19. 19:22
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Jobbat mondok, kérj olyan kaját amire várni kell. Ülj le és ő majd kiviszi neked. Na ott próbáld meg randira hívni. Ott nem lesznek a zavaró munkatársak , főnökök..

Pl Royalt kérj vagy olcsóbb és ezerszer finomabb a sajtburgerfresh na arra mindig várni kell.

2012. aug. 19. 19:25
 23/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az étterem részén van hanem a kávézó (MCCafe) részen:(
2012. aug. 20. 14:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Jaj hát akkor nincs ennél könnyebb:) Reggel alig alig vannak a kávézóba simán beszélgethetsz vele:) Nem is értelek
2012. aug. 20. 19:36
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ők jobban ráérnek beszélgetni. Sokszor unatkoznak, szokták nekem mondani.Valahogy csak tudsz vele egy két szót váltani. Mit tudom én szoktak rajzolni mintákat a kávéra kérd meg ő is tud e szokott e... mit tudom én a lényeg hogy beszélj vele aztán majd alakul
2012. aug. 20. 19:39
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Dícsérd meg hogy milyen jól néz ki, vagy mond hogy szeretsz oda járni mert kedves:) Mond neki hogy legközelebb te főznél neki kávét:p
2012. aug. 20. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!