Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, hogy tetszik nektek egy lány már vagy 1 éve és nem mertétek leszólítani, de minden bizonnyal gyanítja, hogy tetszik neked. Milyen választ kellene adni alábbi kérdésre?
Nálam pontosan ez a helyzet (lány vagyok), és már ott tartok, hogy bármit mondhat nekem a srác, mert mindennek örülnék... 1 év rengeteg idő. Szerintem ez a mondat hízelgő, és ha nem keresztbe tett karokkal-lábakkal hozod a tudtára, akkor nem tarthat lúzernek... Mellesleg én nem azzal a kérdéssel mennék oda, hogy mi a jó fenéért nem szólítottál már le?! Kezdeményezz te, ezzel kiküszöbölheted :) Persze később rákérdezhet, de akkor meg már nem lesz "ciki".
Örülni fog neki, ha tényleg tetszel a leányzónak! :) Én is kicsattannék a boldogságtól, ha vééégre lépne...
Ha én ennyire tutyimutyi lennék, akkor 2 választási lehetőségem lenne:
1: elásom magam jó mélyre
2: végre összeszedek elég bátorságot, hogy ne csak távolról sóvárogjak, hanem meg is szólítsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!