Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eláshatom magam jó mélyre? Jó ideje (kb. 1 éve) tetszik nekem egy lány, csak még nem mertem leszólítani. Ma leültem hozzá a vonaton és nem volt elég bátorságom, hogy beszélgetni kezdjek vele
Talán igen, Talán nem, egyénfüggő a dolog. De hogy azzal nem vesztesz semmit, ha megpróbálod, az biztos.
Sok sikert ;)
Hello !
Nem. Nem fog szánalmasnak tartani. Miért tartana annak ? Hiszen lehet, hogy nem is gondolja, hogy tetszik neked. :)
Amúgy ha tényleg komolyan gondolod, szerintem ne nagyon halogasd a dolgot. Én is voltam így (bár mi beszélgettünk) és a végén valaki más bejött a képbe.
Úgyhogy hajrá !!! :)
Ha hiszed ha nem én pont így vagyok most mint te én se merek odamenni beszélgetni vele , de már felvettem msnre csak hát nincs sokat fent , de elhatároztam hogy majd a héten már gatyába rázom magam s odamegyek . Tudom hogy mondani könnyű de hát szedjük össze magunkat na.( nem tom h te ezzel hogy vagy de én nekem ez lesz az első ilyen összeszedem magam , mivel még nem volt barátnőm:S)
ui: írj hogy mi lett ha még eszedbe jut kíváncsi vok mi lett
Szia! Én is azt mondom, hogy elegyedj vele szóba. Dobd le a tátlásaid. Csak úgy fogsz haladni az "ügyben", ha összeszeded a bátorságod, és beszélgetsz vele. Nem kell kapásból órákon át, elég pár szóval indítani. És egy kis mosoly sokat segíthet. Ha nincs erőd a beszédhez, csak nézz rá, s mikor rádnéz, húzd kis (őszinte) mosolyra a szádat. Lehet, hogy épp ő fog elpirulni. Főleg ha te is tetszel neki.
Ui.: Általában a lányok nem kezdeményeznek. Úgyhogy rajtad áll. Nincs veszítenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!