Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy csaj és ugy néz ki hogy én is tetszek neki, de nem merem leszólítani. Mit tegyek?
Velem is ugyanez a helyzet, csak én lány vagyok és egy fiúval vagyok így...Én nagyon örülnék, h ha leszólítana, de sztem ő sem mer vagy nem tom...Ha van közös ismerősötök kérdd meg, h mutasson be titeket egymásnak:) vagy vedd fel msn-re:)
Sok sikert!:)
én ugyanígy vok vele,én is lány vok..:P:D
és egyetértek a 2.hsz-val,én is örülnék ha leszólítana..:D
ha úgy tűnik h te is tetszel neki akk mosolyaogj rá,aztán köszönj neki!!:D
sok sikert!!:D
HA nem szólítod le akkor tökmindegy mit teszel. Szedd össze a bátorságod de ne görcsölj rá mert akkor hülyeségeket fogsz beszélni.
Amúgy az sem baj ha hülyeséget beszélsz, a csaj egyből le fogja vágni hogy miért beszélsz neki a fákrók vagy az órarendedről vagy a buszmegállótábláról vagy ....ról és ha tényleg jó vagy nála akkor minden szavad zene lesz füleinek akkor is ha baromságot beszélsz!
Ha viszont nem vagy bent a pixisben akkor lehet normális a dumád, akkor is pattint. Ami nem biztos hogy baj mert van még néhány 100 000 akik közül választhatsz, és akkor még országon belül vagyunk:D
LÉnyeg a lényeg: szólítsd meg, abból baj nem lehet, max egy kis tapasztalat.
Pedig muszáj lesz leszólítanod.. ha nem teszed meg akkor nem is akarod őt annyira :)
Ha te is tetszel neki, úgyse tudod elrontani =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!