Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék leszólítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék leszólítani egy McDonaldsos eladólányt aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
Régóta figyelem de nem tudtam kitalálni semmit amivel oda tudok menni hozzá mivel a városban még nem láttam sehol, csak a munkahelyén. Valami ötlet kellene

2012. aug. 10. 12:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Segíthetsz, Kata.
2012. aug. 10. 12:32
 12/26 anonim ***** válasza:
96%
belepróbálnám a Mcfarkam a Mcmuffodba Mccica
2012. aug. 10. 12:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

már leírták a választ,csak össze kéne raknod.

"Szia Kata! Mikor jár le a munka idő? Utána volna esetleg kedved elmenni valahová?"

2012. aug. 10. 12:55
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Váááááááááááááááááááááááááárj.

Ha szép a csaj, nehogy olyat merj mondani, hogy csinos! Napi 50-en leszólítják, gondolod, nem unja még?

Olyannak kell lenned, ami meglepi őt. Használd a fantáziád.

2012. aug. 10. 13:04
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
"Szia, te gyakran jársz ide?" :D
2012. aug. 10. 13:18
 16/26 walk w1th mee ***** válasza:
Szia te itt dolgozol?:D
2012. aug. 10. 14:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy kitüzőtt,amolyan,ha szexelnél velem, mosolyogj-ossat. Biztosan mosolyogni fog. Aztán nevess rá és kérdezd meg,hogy mikor végzel? Megihatnánk valamit együtt :-)
2012. aug. 10. 15:30
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Jót mosolyogtam na nem a kérdésen. Én is Mc-i ben dolgozom. Az hogy jól nézel ki hát... Többnyire utáljuk azt a barna gúnyát amit bent kel hordanunk úgyhogy legkevésbé sem érezzük csinosnak benne magunk:-)Egyszer valaki azt mondta neked még ez is jól áll :-) Dehát őt azért már ismertem korábbról. Úgyhogy neked ez sem az igazi. Nézz a szemébe mosolyogj és légy türelmes azt értékeli nálunk mindenki a nagy fejetlenségbe és pörgésben ritka az ilyen. Ülj a pulthoz közeli asztalhoz és nézd miközben dolgozik mosolyogj rá .Érteni fogja. És igen nyugodtan megkérdezheted a keresztnevét (tábla már csak a vezetőknek van de ott se mindegyiknek) Ne rögtön randira hívd szerintem csak próbálj beszélgetni vele. Mit tudom én látom nagy a hajtás ma is. Vagy nem irígyellek ebben a melegben így hosszú gatyában... Menj reggeli időszakban akkor kevesebben vannak a vendégek és olyankor mi is beszédesebbek vagyunk . Ha jól alakulnak a dolgok megkérdezheted hogy valamikor volna e kedve veled meginni valamit? Sok sikert:-)
2012. aug. 13. 11:58
 19/26 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy van rendes állásod! Bár ha mekibe jársz, nem vagyok ebben sem biztos.... : D
2012. aug. 13. 12:32
 20/26 anonim ***** válasza:
mongyad neki h egy sajtburger menüt kérnél meg a telószámát ......kólával ;)
2012. aug. 18. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!