Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lesz ha ebbe megyek el a randira? FONTOOOS!
Figyelt kérdés
Sziasztok:) azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek így mehetek a randira? sétálni fogunk egy parkba , és szerintem ahhoz ez jó lenne , de nem vagyok benne biztos ! szóval szerintetek : [link]
(VAN RAJTAM NADRÁG) ma lesz 3kor , szóval addira kéne a segítség:$ jah és első randi:)
2012. aug. 10. 10:03
1/21 anonim válasza:
Jó lesz jó lesz,csak majd köpd ki a szájharmónikát!:P
2/21 anonim válasza:
Szia a nadrág talán elmegy de ez a polo vele szerintem nem igen megy persze számit hogy hányadik randi hova mentek.
3/21 anonim válasza:
szerintem ehhez a nadrághoz egy rövidebb póló menne
vagy ehhez a pólóhoz egy kicsit hosszabb tapadós naci :)
4/21 A kérdező kommentje:
#1 hahahaha:$ azt a csikot csak azért tettem oda, mert gáz volt a szám rajta:)
amúgy #2 leírtam hogy parkba sétálni , és elsőrandi:)
2012. aug. 10. 10:07
5/21 anonim válasza:
A parkba elmegy de a bluyyot szerintem cseréld ki egy sportos de ugyanakkor dekoltásobb bluzal s ne legyen enyire hosszu.
6/21 anonim válasza:
ott van a ruhán a lopásjelző xD
amúgy a felső túl hozzú szerintem :)
8/21 anonim válasza:
Én nem feltétlenül nézném jó szemmel ha a barátnőm ilyen szerelésben jönne randira...
25F
9/21 anonim válasza:
Szerintem is vagy hosszabb nadrág vagy más felső.Nek mondjuk farmerral meg egy sportos cipővel tetszene.
10/21 walk w1th mee válasza:
:3 engem eltudnál csábitani igy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!