Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főiskolai tanár vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főiskolai tanár vagyok, nagyon tetszik az egyik hallgatóm. Hogy hívjam el randira?

Figyelt kérdés

Szeptembertől már nem fogom közvetlenül tanítani, de mégis a tanáraként tekint rám, nyilvánvalóan. Nekem úgy tűnt, ő is érdeklődik, de nem tudom, hogy csak kedves akar lenni velem, mint tanárával, esetleg a tantárgyam iránt érdeklődik mindenek fölött, vagy tetszem neki én is.

Hogyan deríthetném ki? Januárban lediplomázik, utána több is lehetne, ha ő akarná. De nem akarom magam nevetségessé tenni előtte. Ötlet?

2012. aug. 6. 22:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
sehogy te .......
2012. aug. 6. 22:46
 2/21 anonim ***** válasza:
16%
Sehogy! (Ismertem amúgy ilyen sztorit, senkinek nem jó ez.) Keress korodbelit, mert ez gáz.
2012. aug. 6. 22:48
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikor összefuttok a folyosón, akkor kérdezd meg, van-e kedve kávézni, vagy meginni egy üdítőt, mert te épp odatartasz, esetleg csatlakozhatna. Ha tetszel neki, nem fog nemet mondani. Ha pedig nincs ideje, mert órára rohan, akkor kérdezd meg, bepótolhatjátok-e máskor. Ha nekem tetszik egy fiú, erre tuti ráharapok! :) Sok sikert!
2012. aug. 6. 22:49
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Rácz Tanár úr maga az?
2012. aug. 6. 22:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem azokat akik szeretik az illető lediplomázása után nem lehetne több...miért?
2012. aug. 6. 22:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjátok,hogy hány éves?:D Nem csak 60körüliek tanítanak.

Hány éves vagy kérdező?

7/21 anonim ***** válasza:
100%
simán életre szolo élményben részesitheted :D én az angol tanáromat hivtam randira de nm akart randizni velem :D jok ezek a tanár diák kalandook!!
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Többnyire sehogy ne hívd el sehova!! Feltéve ha továbbra is tanítani akarsz.

Tudod ezt a törvény bünteti... ;)

9/21 A kérdező kommentje:

Én nem kalandot akarok vele, komoly, normális, okos lány!

35 éves vagyok, ő 24.

2012. aug. 6. 22:52
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
az életre szolo élmény ugy mukodne ha a tanár nőnemű lenne :)
2012. aug. 6. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!