Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolai tanár vagyok, nagyon tetszik az egyik hallgatóm. Hogy hívjam el randira?
Figyelt kérdés
Szeptembertől már nem fogom közvetlenül tanítani, de mégis a tanáraként tekint rám, nyilvánvalóan. Nekem úgy tűnt, ő is érdeklődik, de nem tudom, hogy csak kedves akar lenni velem, mint tanárával, esetleg a tantárgyam iránt érdeklődik mindenek fölött, vagy tetszem neki én is.
Hogyan deríthetném ki? Januárban lediplomázik, utána több is lehetne, ha ő akarná. De nem akarom magam nevetségessé tenni előtte. Ötlet?
2012. aug. 6. 22:46
11/21 anonim válasza:
"Rácz tanár úr maga az?" ezen sírokXDDDDDDDD
12/21 anonim válasza:
én azzal értek egyet aki a kávézós-elhívós ötletet írta, egy próbát mindenképpen megér.
13/21 anonim válasza:
Tényleg nincs olyan, aki nem a diákod? De ha minden kötél szakad, akkor csakis akkor hívd randira mikor már nincs köze az iskoládhoz. 35 évesen meg szerintem megoldod hogy hívd randira :)
15/21 anonim válasza:
Írt a kedves diákja is, hogy bejön neki a tanárnő! Itt akár meg is beszélhetnék a folytatást, ha nem lenne egy hatalmas kamu az egész!
16/21 A kérdező kommentje:
Ha venné a lapot, akkor nem lenne semmi gond a kávézós ötlettel, de az a helyzet, hogy legtöbbször a barátnői körében van, ott meg nyilván nem fogom megszólítani. Ha facebookon ráírok, az milyen?
2012. aug. 6. 23:00
17/21 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, ő pedig nő (a félreértések és obszcén megjegyzések elkerülése végett).
2012. aug. 6. 23:01
18/21 anonim válasza:
a facebook? háát szerintem biztos meglepődne ha rögtön előállnál vele hogy ketten menjetek el valahova. eleinte csak beszélgess vele. adj egy pici időt ennek. ha úgy érzed, hogy közelebb enged akkor esetleg hívd el kávézni/ilyesmi. aztán ha jól megy akkor találkozhattok többször, a többit meg utána érezned kéne, hogy van-e jövője.
20/21 anonim válasza:
Igen, bár fiatalok is taníthatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!