Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hivjam el randira?
Most kezdodott egy kressztanfolyam es hat megtetszett nekem ott egy lany! :) A csajszi szerintem valakivel epp osszejovoben van es nemtudom hogy igy hogyan lehetne tudatni vele hogy tetszik nekem de ha megsem tetszem neki ne egjek romma! Egyebkent facebookon is gondolkoztam hogy beszelgetni kene vele es elobb utobb kiderulne... Otletek?
18/F
Es facebookon hogyan? Mert a beszelgetes utana biztos vagyok benne hogy menne csak nemtudom hogy kezdjek...
Mer egy szimpla koszones es kerdezgetem rogton eleg szar...
Hát akkor megkérdezed, hogy van-e már autója, ha nincs milyen lesz, vagy milyen van a családban. Aztán utánna kérdezhetsz róla:
-Hova jár suliba
-Tesó, család
Aztán megkérdezed, hogy a következő tanfolyamra mivel jön, ha gyalog, akkor megkérdezed, hogy hazakísérheted-e. És ott vagyunk a sztori elején. (2.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!