Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dj Chris kérdése:
Hogy hívjam el azt a lányt randira, akit még alig ismerek, de nagyon tetszik?
Figyelt kérdés
Nem igazán van ideje facebookozni,de ha fent van, akkor szokott írni, és én is szoktam neki..2012. júl. 10. 16:48
1/8 anonim válasza:
Személyesen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem tegnapelőtt a buszon egy vadidegen srác elhívott meginni egy üccsit. Ha nem lenne barátom, akibe szerelmes vagyok, hát szingliként belementem volna a spontán randiba. Aranyos ez így, persze én tapasztaltnak és felnőttnek érzem magam.
2/8 Karina13 válasza:
Hát igen, a facebook....! Valóságba beszéld meg vele mert szinte mindenkinek facebookon nagy a szája de a valóságban meg se mer szólalni! És azt a lányt nem fogod érdekelni ha nem tudsz beszélgetni vele! És először is ismerd meg jobban. :)
3/8 anonim válasza:
"Szia! Szeretnélek jobban megismerni, van kedved valahova elmenni?" De ezt személyesen, mert neten randit kérni tré.
4/8 anonim válasza:
Én ugyanebben a helyzetben vagyok annyi előnnyel, hogy már egyszer találkoztam vele. Amikor fent van facebook-on írj neki, hogy nincs-e kedve sétálni egyet veled ? Aztán ha igent mond... :)
5/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, azért kösz mindenkinek a tanácsokat :)
2012. júl. 10. 22:54
6/8 A kérdező kommentje:
Épp most írt rám a lány :$ :)
2012. júl. 10. 22:59
7/8 anonim válasza:
na és megbeszéltél vele egy találkozót?
8/8 A kérdező kommentje:
Írtam neki,hogy pénteken ráér-e, de azt mondja,hogy akkor készülődik a Szerb-Magyar kézilabdameccsre...
Szóval ma már nem hozom neki fel, nem akarom nyaggatni..Majd hétvégén elhívom hozzám filmezni..:)
2012. júl. 10. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!