Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randiztam egy fiúval, ma meg semmi?
Figyelt kérdés
Tegnap elhívott gy fiú, nagyon jól elvoltunk, jól éreztem magamat vele. Viszont ma semmi. Nem hív, nem ír, azelőtt mindig írt v vmi, érdeklődött felőlem. Felejtsem el? ennek már annyi? ...... 18/L2012. aug. 5. 17:13
11/13 anonim válasza:
Ez annyira gusztustalan... Egy lány sose fusson egy fiú után? Ezen és hasonló esetekben semmi ilyenről nincs szó. Én kezdeményező típus vagyok, szóval ha én képes vagyok lépni egyet, akkor ő ne a "büszkeségéről" filozofálgasson már. Ilyenkor gondolkozom el azon, hogy miért én vagyok mindig a bunkó meg a tahó...
18/f
Thor, a villámok istene
13/13 anonim válasza:
vagy kérdezd be, hogy nem akar-e rádgyömöszölni kereken. Ebből azért derülhet ki infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!