Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randiztam egy fiúval, ma meg semmi?
Figyelt kérdés
Tegnap elhívott gy fiú, nagyon jól elvoltunk, jól éreztem magamat vele. Viszont ma semmi. Nem hív, nem ír, azelőtt mindig írt v vmi, érdeklődött felőlem. Felejtsem el? ennek már annyi? ...... 18/L2012. aug. 5. 17:13
3/13 anonim válasza:
Biztos várja h te írjál.. de ne írj! Ha most írsz azzal azt mutatod, hogy "jaj a tied vagyok, tégy velem akármit..." de komolyan. Megalázó. Egy lány ne fusson a fiú után SOHA.
5/13 anonim válasza:
Két lehetőség áll fent:
-nem kellesz neki eléggé, vagy nem érdeklődik irántad eléggé
-taktikázik.
Te viszont egyet tehetsz: SEMMIFÉLEKÉPPEN NE FUSS UTÁNA!
Ha akar valamit, úgyis jelentkezik. Ha nem, akkor nem éri meg az egész!
6/13 anonim válasza:
Pont egy busz? Te voltál a sofőr?
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nem hívom fel, várok türelmesen :) Remélem majd jelentkezik valamikor, ha meg nem , akkor tényleg ennyit ért az egész
2012. aug. 5. 17:31
9/13 anonim válasza:
Azért azámomra hihetetlen, hogy milyen embertelenül gondolkodnak egyesek...egy lány ne fusson utána...és mi van ha beteg vagy valami baja történt? de lényeg a büszkeség nemde?
10/13 anonim válasza:
hát igen, azért vannak esetek, amikor a lánynak fel kell adnia a büszkeségét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!