Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randiztam 1 csajjal. Ebböl még lehet vmi? (bővebben lent)
teljesen semleges témákról beszéltünk meg egymást kérdezgettük
de em láttam rajta h. jól érzi magát mert mosolygott..
kézfogás még nem volt
szerintetek
Szia!
Szerintem még lehet belőle valami,neked kéne egy kicsit másképp közeledned vagy jeleket adnod!
Esetleg,ha megint randiztok vigyél neki egy szál rózsát és akkor már tudni fogja hogy te többet akarsz tőle mint barátság.
Sok sikert!
A rózsát szerintem se, azt akkor vigyél neki amikor már együtt vagytok. Viszont mondhatod neki, hogy igazán jól áll neki ez a ruha vagy ,hogy szépek a szemei. Amikor búcsúzkodtok öleld át. stb. :)
Remélem segítettem. Sok sikert.
15/L
szerintem sem:D én agyf*szt kapnék, ha a második randin, amikor még alig ismerem a srácot, odaállítana egy rózsával:D
legyél egy kicsit nyomulósabb;) Ha beszélsz hozzá, fogd meg a vállát,ha úgy jön ki, karold át, vagy bármi. Ha ő is benne van, kézfogás és csók is mehet. Hajrá;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!