Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap randiztam 1 csajjal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap randiztam 1 csajjal. Ebböl még lehet vmi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

teljesen semleges témákról beszéltünk meg egymást kérdezgettük

de em láttam rajta h. jól érzi magát mert mosolygott..

kézfogás még nem volt

szerintetek

2009. szept. 27. 09:27
 1/7 anonim válasza:
53%

Szia!

Szerintem még lehet belőle valami,neked kéne egy kicsit másképp közeledned vagy jeleket adnod!

Esetleg,ha megint randiztok vigyél neki egy szál rózsát és akkor már tudni fogja hogy te többet akarsz tőle mint barátság.

Sok sikert!

2009. szept. 27. 09:45
 2/7 A kérdező kommentje:
de még csak 16 évesek vagyunk.. nemhiszem h. rózsával kéne nekimenni :D
2009. szept. 27. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A rózsát szerintem se, azt akkor vigyél neki amikor már együtt vagytok. Viszont mondhatod neki, hogy igazán jól áll neki ez a ruha vagy ,hogy szépek a szemei. Amikor búcsúzkodtok öleld át. stb. :)

Remélem segítettem. Sok sikert.

15/L

2009. szept. 27. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sem:D én agyf*szt kapnék, ha a második randin, amikor még alig ismerem a srácot, odaállítana egy rózsával:D

legyél egy kicsit nyomulósabb;) Ha beszélsz hozzá, fogd meg a vállát,ha úgy jön ki, karold át, vagy bármi. Ha ő is benne van, kézfogás és csók is mehet. Hajrá;)

17/L

2009. szept. 27. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát neáálam is ugyan ez van amit itt leírt kérdésnek csak nállam az a baj hogy félek mind ezt megtenni félek hogy elutasít :S Pedig nagyon szeretnék vele komolyabbat mint barátság 15/f
2009. szept. 27. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
beszélgess el talán randi után msn-en róla, hogy hogy érezte magát, tetszene e neki ha legközelebb is valami összejönne, aztán ha érdeki a dolog akkor előbb utóbb kinyögi, hogy tetszett neki és naná hogy akar folytatást, ha meg csak húzza a száját és ködösít akkor meg nem. De ilyenkor rá lehet kérdezni már konkrétan is, hogy mi bántja mert maguktól nem fogják sose kinyögni, én is kb negyed óráig húztam ki valakiből, ami már látszott az elején is, konkrétan hogy nem izgatja és alig találja a helyét randi közben, de azért nekem kellett a szájába rágni a szavakat mire kibökte hogy "jéé tényleg ez a helyzet, ezt te honnan tudod?!"
2009. szept. 27. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet belőle több sőt. Ha már mosolyogott akkor rosszul nem érezhette magát. Szerintem az is aranyos ha randi után egy kis idővel írsz neki egy smst hogy jól éreztem magam.. Nekem az ilyenek mindig jól esnek:)
2009. okt. 3. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!