Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randiztam egy sráccal, aki mára felszívódott. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy sráccal, előtte 1 hétig beszélgettünk, netes ismerkedés volt ez. 5 óra hosszáig voltunk együtt, jól elvoltunk, hülyéskedtünk, még mondta is, hogy maradna tovább, meg sok témáról beszélgettünk, teljesen magán dolgokba is beavatott. A randi végén csak úgy spontán adott egy csókot. És még mondta is, hogy lesz következő találka. Viszont, amikor haza értem, egész este nem keresett, kétszer megcsörgettem, hagytam neki üzit, és utána Msn-en írt, hogy ő fáradt, és majd ma este lesz és megbeszéljük...Hát nem így lett, mert egész nap nem keresett.. Azt gondolom, hogy talán csak tesztel, mert a volt barátnője folyton zaklatta, meg nyomult rá és panaszkodott is, hogy ő még egy ilyen csajjal nem akar járni és nem akar magyarázkodni mindenért...Lehet azért csinálja ezt, hogy ha nem keres és mennyire akaszkodok rá? Én ezt gondolom, de ha valakinek van ötlete szívesen várom!2012. júl. 26. 00:54
1/9 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor a srácnak kéne keresnie téged,nem fordítva,ez így gáz,még nem is vagytok kapcsolatban de már azt csinálod amit a volt barátnője
2/9 anonim válasza:
Valami olyat írj, amin elgondolkodik.
Egyébként ha sokáig nem keres, ne foglalkozz vele.
Ha tényleg jól érezte magát Veled, akkor keresni fog!
Sok sikert!
15/F
3/9 anonim válasza:
Elszúrtad azzal a két csörgetéssel,meg üzenettel,miközben megmondta hogy utálja az ilyesmit:)
4/9 anonim válasza:
Szerintem az exét szereti és valószinüleg nála kötött ki..
Én nem akadnék ki ilyesmin sőt örülnék neki ha fontos lennék a barátnőmnek..
Esküszöm én nem értek sok embert..
24f
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Utolsó, ebben lehet valami!
2012. júl. 26. 01:07
6/9 anonim válasza:
szerintem most is van barátnője..csak kicsit flörtölt veled..most h rájött mit csinált,és megízlelte a szabadságot kicsit belelépett a fékbe,de valoszinű fog még keresni..de lehet csak hónapok mulva ..
7/9 anonim válasza:
Nem kerested kicsit korán?
Hagyd békén pár napig, és ha nem keres, utána érdeklődj.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom lenne e nője, de én is gondoltam erre...Lehet elég korán kerestem, de ezek után tuti nem fogom. Csak az ilyen emberek nem gondolnak bele, hogy a másiknak ez rosszul eshet. Köszi a válaszokat!
2012. júl. 26. 01:25
9/9 anonim válasza:
töcskölni töcskölni töcskölni (de kováasszal mert fogy a magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!