Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randiztam egy pasival. Nyomott volna valamit?
Rengeteg férfival randiztam ismerkedtem már, de még olyan valaki aki olyan laza lett volna mint ő, soha. Haláli nyugodt volt, semmi feszültség, full lazaság, jókedv, nyitottság, oldottság. Mint akit nem érdekel, hogy most összejön velem vagy sem!? Tökre megértett, levette, hogy miről beszélek, gondolok. Kegyetlenek voltak a beszólásai poénjai. Nagyon bejött a stílusa…
A meglátásai, a beszéde, szavai, minta valami művész lenne…. Teljesen elvarázsolt….
Nem volt nagyképű, nem pörgött. Szemén, járásán semmi nem látszódott, inni biztosan nem ivott. Még a „rosszfiúk” se tudnak így csajozni mint ő…
Szerintetek mitől lehetet ilyen? Vagy már alapból létezik ilyen pasi? (Vagy csak nem taliztam ilyenekkel) Ti is randiztatok, ismerkedtetek már ilyen férfival?
Mákod van.
Nem feltétlenül kábszerezett, azt észrevetted volna szerintem.
facebookon a "Tevékenységek: Cannabis" ott van neki.
De nem éreztem rajta, szemén se láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!