Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap randiztam egy pasival....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap randiztam egy pasival. Nyomott volna valamit?

Figyelt kérdés

Rengeteg férfival randiztam ismerkedtem már, de még olyan valaki aki olyan laza lett volna mint ő, soha. Haláli nyugodt volt, semmi feszültség, full lazaság, jókedv, nyitottság, oldottság. Mint akit nem érdekel, hogy most összejön velem vagy sem!? Tökre megértett, levette, hogy miről beszélek, gondolok. Kegyetlenek voltak a beszólásai poénjai. Nagyon bejött a stílusa…

A meglátásai, a beszéde, szavai, minta valami művész lenne…. Teljesen elvarázsolt….

Nem volt nagyképű, nem pörgött. Szemén, járásán semmi nem látszódott, inni biztosan nem ivott. Még a „rosszfiúk” se tudnak így csajozni mint ő…

Szerintetek mitől lehetet ilyen? Vagy már alapból létezik ilyen pasi? (Vagy csak nem taliztam ilyenekkel) Ti is randiztatok, ismerkedtetek már ilyen férfival?

2011. jún. 25. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztos füvezett...
2011. jún. 25. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Drogozott.
2011. jún. 25. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok általába nem is szokott érdekelni hogy összejövök-e az adott lánnyal van még 100.000 másik szerelmes úgyse leszek soha ....
2011. jún. 25. 21:10
 4/14 szamóca.. ***** válasza:
létezik ilyen:) sajnos nagyon ritka, de annál vonzóbb.
2011. jún. 25. 21:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Mákod van.

Nem feltétlenül kábszerezett, azt észrevetted volna szerintem.

2011. jún. 25. 21:17
 6/14 A kérdező kommentje:
Ha füvezett, akkor azért van sok füvesnek jó nője?
2011. jún. 25. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Láttál már kábítószeres embert? Még a füveseken is meglátszik. Észrevetted volna. Jó eséllyel még büdös is lett volna, ha füvezik.
2011. jún. 25. 21:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Jaja, nem gondoltam komolyan. A fűnek van egy jellegzetes szaga, meg azt észreveszed, ha másnem ráfogod h ivott:D
2011. jún. 25. 21:25
 9/14 A kérdező kommentje:

facebookon a "Tevékenységek: Cannabis" ott van neki.

De nem éreztem rajta, szemén se láttam.

2011. jún. 25. 21:29
 10/14 A kérdező kommentje:
akkor ott vlsznleg nem szívott, nem?
2011. jún. 25. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!