Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy pasival, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy pasival, nem értem . Lehet hogy ő sem tudja mit akar?

Figyelt kérdés
Az első randi szuper volt, utánna kétszer hívott, azóta nem jelentkezik, de az egyik ismerkedős oldalom folyton az adatlapomat nézegeti. Most mi tévő legyek? Már írtam neki, de nem válaszolt, én 29, ő 30 egyébként a csillagjegye rák, azt hallottam hogy ők nagyon óvatosan vágnak bele egy kapcsolatba
2009. júl. 24. 11:30
 1/2 anonim válasza:

Lehetséges, hogy elbizonytalanodott. A nők ilyenkor általában azt gondolják, hogy biztos van valakije. Nem biztos, nehogy valaki elültesse a bogarat a füledbe.

Ha már az asztrológiát olvasod és érdeklődsz iránta, akkor ne a "bulvárasztrológiából" indulj ki, hanem olvass szakkönyveket. (Baktay, Arroyo, Orban), az, hogy tudod mi a csillagjegye édeskevés. Kell a pontos időpont párkapcsolatnál fontos, hol állt a Mars, Vénusz, Hold és, hogy mi az aszcendense, ehhez kell óra perc. Ha nem így állsz hozzá, akkor ne foglalkozz asztrológiával, mert ebből nagy hülyeségek jöhetnek ki. Egyébként ilyen helyzetben nem fontos asztrológiával foglalkozni ismerd meg aztán kész.

2009. júl. 24. 11:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Aszcendense ikrek, én ikrek rák aszcendensel :-)) Megismérném ha adna rá alkalmat :-))
2009. júl. 24. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!