Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség. Hogyan hódítsam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség. Hogyan hódítsam meg az autós oktatóm?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy már az első alkalommal éreztem valami vibrálást köztünk, és úgy érzem talán ő is közeledne csak nem mert vagy talán nem is akar. De teljesen kivagyok tőle, vissza kaptam az életkedvem, boldog vagyok ha vele vagyok, mindig aranyosan becézget és gyengéden érint. Imádja a szemem és az arcom. nincs is sok korkülönbség köztünk de egyszerűen nem tudom, hogyan tudnám neki elmondani vagy rá venni, hogy randizzunk esetleg vagy töltsünk több időt együtt. Segítség!! :) Légyszi adjatok tippet. Annyira jókat tudunk beszélgetni és nagyon szeretném ha ebből lehetne több. Köszi előre is. De légyszi ne bántsatok a kérdésem miatt. Alapból nagyon ciki ez nekem. :D
2012. aug. 5. 16:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én nagyon naív lány vagyok úgy h még mindig a remény halmeg utoljára de persze nem élem bele magam semmibe. :) csak ábrándozom :D azt csak szabad :P
2012. aug. 6. 20:02
 22/26 anonim ***** válasza:
74%
ábrándozásból lehet a legnagyobb pofáraesést produkálni. és ne írd mégegyszer azt h "kapcsi" mert megkereslek, és a mellbimbódat odakapcsizom az autóm vontatójához, majd elindulok.
2012. aug. 6. 21:52
 23/26 anonim ***** válasza:
LOL :D
2012. aug. 6. 21:57
 24/26 A kérdező kommentje:
igenis! XP jó majd megírom a mese végét :DDDD
2012. aug. 6. 22:37
 25/26 anonim ***** válasza:
XP-ben írd meg jegyzettömb Rulezz
2012. aug. 6. 22:46
 26/26 A kérdező kommentje:
Win 7, de ne kötekedj :)
2012. aug. 6. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!