Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány a főiskolán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány a főiskolán, van pár közös óránk, hogy hódítsam meg?

Figyelt kérdés
Kérek szépen konkrét tippeket, mit hogy csináljak, hogyan haladjak, milyen jelekre figyeljek. Egy normális átlagos lánynak tűnik.
2011. dec. 4. 12:24
1 2
 1/14 Napkiraly ***** válasza:
86%
Melléje ülsz teljesen véletlenül. Aztán órán megkérdezed hogy mit mondott a tanár, nem értetted. Óra után megkérdezed, hogy miből kell tanulni, mert nem tudod, nincs-e jegyzete (esetleg felajánlod ami neked van). Következő héten rámosolygsz és mellé ülsz, hiszen már ismeritek egymást. Beszéltesd személyes dolgairól, próbálj rájönni miről szeret beszélni. Mindegyiknek van valami hülyesége, azt hadd lökje. Te helyeselsz és bólogatsz. Utána ha már kicsit kiismerted megpróbálod vmi közös programba belerángatni
2011. dec. 4. 13:03
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Nézz ki jól, és onnantól már minden megy magától!
2011. dec. 4. 13:12
 3/14 A kérdező kommentje:
tegyük fel h nem nézek ki túl jól, de azért nem vagyok egy szörnyeteg sem
2011. dec. 4. 17:31
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Csúnya a lány? Mert ha nem nézel ki annyira jól, akkor csak a csúnyáknál van esélyed.
2011. dec. 4. 17:38
 5/14 A kérdező kommentje:

ezek nem uncsi témák?

és ha mindig barátnőkkel van?

2011. dec. 4. 17:47
 6/14 A kérdező kommentje:

kösz, azért ez nem esett túl jól :S ezek szerint

Szerintem nem csúnya. Nekem tetszik, számomra szép, miért akarnék bármit olyan csajtól, aki cseppet se jön be? Egy helyes lány. De nem az a bombázó, aki után a fél város megfordul.

És most mit mondjak arra, hogy jól nézek-e ki? Mondták már rám, hogy jóképű vagyok, tetszettem lányoknak, voltak barátnőim, de ez nem jelent semmit sem. Az ember különben se dicsérje saját magát. Szerintem nem vagyok csúnya, de sok srác vonzóbb nálam.

2011. dec. 4. 17:54
 7/14 A kérdező kommentje:

"ezek szerint" folytatása:

...csak a külsőm számítana...?

2011. dec. 4. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
Pontosan, a lányoknak csak a külső számít, és mindig egy kategóriával alattad érdemes próbálkozni.
2011. dec. 4. 18:00
 9/14 A kérdező kommentje:
Te egy nagyon megkeseredett ember lehetsz, ez egyszerűen nem így van. Nővérem van, anyám van, egyikük se ért egyet ezzel. Ronda fiúknak miért van szép barátnőjük sokszor? De esetleg adhatnál praktikus tanácsokat. Azt még nemigen kaptam tőled.
2011. dec. 4. 18:07
 10/14 anonim ***** válasza:
33%

Ja, hát nőket erről ne kérdezz, még maguknak se vallják be! Amúgy meg nagyon ronda srácokat nem láthatsz bnővel.

Praktikus tanácsot annyit tudok mondani, h nézz ki jól v legyél gazdag. Onnantól mindegy, mivel és hogyan próbálkozol, mert csak ezek számítanak a nőknek.

2011. dec. 4. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!