Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a főiskolán, van pár közös óránk, hogy hódítsam meg?
ezek nem uncsi témák?
és ha mindig barátnőkkel van?
kösz, azért ez nem esett túl jól :S ezek szerint
Szerintem nem csúnya. Nekem tetszik, számomra szép, miért akarnék bármit olyan csajtól, aki cseppet se jön be? Egy helyes lány. De nem az a bombázó, aki után a fél város megfordul.
És most mit mondjak arra, hogy jól nézek-e ki? Mondták már rám, hogy jóképű vagyok, tetszettem lányoknak, voltak barátnőim, de ez nem jelent semmit sem. Az ember különben se dicsérje saját magát. Szerintem nem vagyok csúnya, de sok srác vonzóbb nálam.
"ezek szerint" folytatása:
...csak a külsőm számítana...?
Ja, hát nőket erről ne kérdezz, még maguknak se vallják be! Amúgy meg nagyon ronda srácokat nem láthatsz bnővel.
Praktikus tanácsot annyit tudok mondani, h nézz ki jól v legyél gazdag. Onnantól mindegy, mivel és hogyan próbálkozol, mert csak ezek számítanak a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!