Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam meg?
Figyelt kérdés
Van egy srác (Pisti)akivel két hete randiztam, nagyon jól éreztük egymást, de nem volt csók vagy ilyesmi, de azt mondta h szeretne megint találkozni velem. Tudom h tetszem neki mert mondta, és én szeretnék vele lenni. De két napja megjelent egy lány, a facebookon láttam h azt irta a csajszi hogy szereti, mire pisti is vissza írta. Nem járnak együtt,de fogalmam nincs ki ez a csaj, még egy gyereke is van aki még csak 8 hónapos. Szeretném ha Pisti engem választana, de nem tudom h csináljam.
21/L
2012. jún. 6. 11:05
1/4 anonim válasza:
sehogy. ez a pasi mindenkit szeret mindenki kell neki mert egy csapodár link alak. mi van ha az a gyerek is töle van. én tennék rá magasból
2/4 anonim válasza:
Hát az a pistike eléggé tróger gyereknek néz ki, igaza van az előttem szólónak, lehet hogy a gyerek is tőle van.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor felejtsem el. De rendesnek tűnik,és szerintem nem az ő gyereke, akkor vállalná az apaságot. Nem lehetne vhogy le rázni a kis csajt, mert elég k..vanak tűnik? Vagy tényleg hagyjam az egészet, és felejtsem el.
2012. jún. 6. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!