Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség. Hogyan hódítsam meg az autós oktatóm?
11/26 A kérdező kommentje:
Hát.... ezzel most picit letörtetek , hogy őszinte legyek. Hát neki van egy kapcsija, de nincs gyerek meg semmi , 5éves kapcsija van de elmesélte ,hogy igazából már szeretne belőle kilépni mert nem működik, nekem is volt egy 3,5 éves kapcsim pár napja lett vége eléggé taccsra vágott, de lényegében egy cipőben járunk. és igen ha úgy lenne, bele mennék vele komolyabb kapcsiba mert úgy érzem hogy ő van már olyan érzelmi szinten akivel eltudnék képzelni komoly kapcsit. Elég bonyi dolog ez az egész de sokat beszélgettem vele ezekről a dolgokról is meg kb mindent meg tok vele beszélni. szóval ezért törtek most le kicsit ezek a válaszok. De a remény hal meg utoljára és optimista vok. max nem lesz semmi csak haverok maradunk. de azért jó lenne. :) mert tényleg mindig feltud vidítani és hát... vissza jött az életkedvem is mióta megismertem. :$
Ha a kapcsid most vágcsizott taccsira, akkor még most egy piccsit pihcsi vancsi! Jó? Puszcsi!
Amúgy meg az én oktatóm is megfogta az kezem a sebváltón (pedig F), mikor oktatott, de előre elnézést is kért. :-) Lehet, az érdeklődés nem is neked szólt, csak odakapott a kormányhoz, hogy ne törd totálkárosra a kocsiját.
2012. aug. 5. 18:38
13/26 A kérdező kommentje:
És neked is bókolt? :D Az egy dolog, hogy megfogja a kezem, persze alap, hogy érezzem a dolgokat, de azért itt nem csak erről van szó azért. :) Szeretném jobban megismerni.
#13. hsz-hoz:
Hát persze, hogy bókolt! pl. "Milyen szép selymes a szőr a kezeden!", meg stb. :-)
De a viccet félretéve: Biztos jó csaj vagy, de ha van neki családja, akkor ne verd szét hobbiból!
2012. aug. 5. 22:49
15/26 A kérdező kommentje:
Édes vagy köszike. :DDD De nincs családja, csak egy ideje tartó rossz kapcsija amit le is írtam. :)
okcsi h van kapcsi de még helyrehozcsizhatja értcsi? :) nah puszcsi :)
egyébként meg én mázlista vagyok apám oktatott...:D gáz lett volna ha bókol...:D és igen neki is voltak női tanulói akik próbálkoztak nem tudok többről de nem éri meg hidd el...lehet hogy elmondja neked meg egy korosztály de tudd hogy ez 1000% h nem éri meg!! én már csak tudom...:)
2012. aug. 6. 18:18
17/26 A kérdező kommentje:
nah jó nem tom majd meglátjuk de kérlek ne beszcsiz így h puszcsi lávcsi mert agyonbaszlakcsi :DDDDD minden esetre majd eldől mi lesz ha lementek az órák. nem tom
Csak nehogy azt autósoktató agyonbaszcsizzon Angyalom :)
2012. aug. 6. 19:50
19/26 A kérdező kommentje:
nem fog csak most annyira nem jutottam 1ről a 2re :/ de azért csak nem minden oktató ugyan olyan :$
MInden férfi egy diszn.! Mondom ezt medvediszn.emberként. :)
2012. aug. 6. 20:00
Kapcsolódó kérdések: