Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség. Hogyan hódítsam meg az autós oktatóm?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy már az első alkalommal éreztem valami vibrálást köztünk, és úgy érzem talán ő is közeledne csak nem mert vagy talán nem is akar. De teljesen kivagyok tőle, vissza kaptam az életkedvem, boldog vagyok ha vele vagyok, mindig aranyosan becézget és gyengéden érint. Imádja a szemem és az arcom. nincs is sok korkülönbség köztünk de egyszerűen nem tudom, hogyan tudnám neki elmondani vagy rá venni, hogy randizzunk esetleg vagy töltsünk több időt együtt. Segítség!! :) Légyszi adjatok tippet. Annyira jókat tudunk beszélgetni és nagyon szeretném ha ebből lehetne több. Köszi előre is. De légyszi ne bántsatok a kérdésem miatt. Alapból nagyon ciki ez nekem. :D2012. aug. 5. 16:45
1/26 anonim válasza:
Egyszerű: kérdezd meg tőle, melyik a kedvenc autómárkája,meg azon belül a pontos típusa, és vedd meg neki!!! :D
3/26 A kérdező kommentje:
De dinkák vagytok!!! :DD De most komolyan, el sem olvastátok? vagy a ez autós oktató betegség, hogy kikezdenek a lányokkal? :DDD Nah de azért ennyire.?! Segítség!! :)
2012. aug. 5. 16:56
5/26 anonim válasza:
Nem kell rávenned semmire. Ha vége lesz az oktatásnak, ha meglesz a jogsid, lehet utána fog csak lépni ez ügyben, addig neki is ciki lenne, mert ő sem biztos abban, hogy akarnál e tőle valamit. Ha meg érzi, akkor majd lép, ha akar. Ha kikezdenél vele, és ő nem akarná, akkor meg neked lenne ciki, de nem is kicsit.
Csak add önmagad!
6/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de ebből qrva nagy szopás lesz! :D
7/26 anonim válasza:
Ne akard meghódítani az oktatódat...ezer évvel ez előtt ez verte szét a családomat nem akarom hogy mással is megtörténjen ráadásul soha a büdös életben nem lesz jogsid mert az autós oktatók egymás között haverok még ha nem is ugyan ott dolgoznak...jóformán olyanok mint egy falu, ahol ha történik valami az egyik kocsiban már a másikban is tudnak róla...szóval ha akarsz jogsit hagyd a fenébe!!!!
8/26 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Nem éri meg, mert utána megváltozna minden...ne legyél már ilyen naiv, van rakta kívül ezer férfi...
9/26 anonim válasza:
Kb. 5-ből 4 oktató kikezd a tanuló lánykákkal..
Velem, a nővéremmel és a barátnőmmel is úgyan így kikezdett az oktatója - pedig mások voltak! Még csak nem is egy autósiskolában tanultunk.
Nyílván a pótórákra mennek, vagy csak úgy időtöltésnek..
10/26 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Az oktatónak van családja?
Mit szeretnél tőle? Komoly kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!