Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 év közötti nők! Ti járnátok egy 35 éves férfivel?
Figyelt kérdés
Itt nem alkalmi kapcsolatra gondolok,hanem komoly kapcsolatra.2012. júl. 30. 19:45
31/38 anonim válasza:
Én F/35 vagyok, és egy velem egykorú nő nekem öreglány...
32/38 anonim válasza:
20 vagyok simán még bőven belefér.már csak azért is,mert az ilyen idős férfi lehet,hogy öt év múlva már szeretne gyereket(ahogy én is remélhetőleg),de egy velem egyidős vagy közel egyidős biztos nem,nagyon nem szeretném,ha a gyerekem apja fiatal lenne.
33/38 anonim válasza:
Szia!
24 vagyok, a párom pont 35, de volt már nála idősebb is.
Nem szeretem a velem egykorú pasikat.
34/38 anonim válasza:
Szerintem most nekem is túl idős lenne. (18 vagyok) De ha már 25 lennék akkor talán. Csak azért legyen jóképű, mert 35 körül már sokan ráncosodnak meg minden...szóval érted...
35/38 anonim válasza:
magasról tennék rá hogy 35 éves ha egyébként összepasszolunk és jó vele. A párom egyébként 47, én 26 vagyok ;)
36/38 anonim válasza:
Ha házasodni akar meg gyerekeket meg túl komoly akkor nem. Önmagában a korkülönbség nem lenne probléma. 21
37/38 anonim válasza:
Kizárt. Túl nagy a korkülönbség. Teljesen mindegy mennyire fiatalos a felfogása, mennyire jóképű vagy humoros, szerintem túl fiatal lennék hozzá.
23/L
38/38 anonim válasza:
31/37-es kapd be :-)
(egy 35 éves öreglány...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!