Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy olyan lánnyal akinek ilyen fogsora van? (kép)
Figyelt kérdés
Az arca helyes meg minden rendbe van a csajjal de ilyenek a fogai.. Kizáró ok?
2012. júl. 25. 21:32
2/25 anonim válasza:
Ilyen az orkoknak van a WoW-ban, ma néztem meg pont!
3/25 anonim válasza:
Zóna pocok Tauriwow on játszol?:D
5/25 anonim válasza:
Fuuu, nem, ez nagyon erős! Fele ilyen keményre nem számítottam. Itt már csak egy nagyon hard, többszörös szájsebészeti beavatkozás segíthet, de piszkosul fog fájni. Vagy 10 év fogszabályzó, az annyira nem fájdalmas.
6/25 anonim válasza:
nem tudom nektek hogy esne ha életetek szerelme azt mondaná hogy csúnya a fogsorod így nem jövök veled össze...
7/25 anonim válasza:
Jajj, nehogy már egy fogsor alapján dönts... Ha szép arca, rendben van a lány és téged nem zavar, akkor ki nem sz*rja le? Nem lehet minden tökéletes, ez pedig alapból amúgy szerintem nem zavaró és nem csúnya. Ismerek gyönyörű lányt nem tökéletes fogsorral...
8/25 anonim válasza:
Ez baromság.. Ha egy kicsit is tetszik a csaj, és csak a fogai tartanak vissza, akkor próbáld meg. Bár az is előfordulhat, hogy annyira zavarnak a fogai, hogy nem tudsz igazán a lányra figyelni, akkor viszont mondd meg neki, hogy mi a helyzet, de kedvesen!
9/25 A kérdező kommentje:
Engem annyira nem zavar, csak mások véleményére is kíváncsi voltam.. Amúgy neki ennyire azért nem durva.
2012. júl. 25. 21:48
10/25 anonim válasza:
Nem ez a mérvadó. Az összhang a lényeg! Lehet valakinek eléggé csúnya fogsora, de ha valakinek tetszik, akkoris az ő mosolya a legszebb, legcsodásabb. Ha szép lány, szép az arca, alakja akkor igen járnék vele a fogsora ellenére is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!