Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 év közötti nők! Ti járnátok egy 35 éves férfivel?
"Ez a korosztály a komoly kapcsolat alatt nem ugyanazt érti, mint a 30 felettiek. Utóbbiak már inkább gondolkodnak élettársi/házas együttélésen, családalapításon. Ha nem mondják ki, tudat alatt feltételezik róluk, és ez a fiatalabb nőket elriaszthatja"
Nos én nem vagyok az a "mindenáron családalapító".
Ha csak ezt akarnám,akkor már családot alapítottam volna.
Ha volna egy komoly kapcsolatom egy 18-25 éves nővel,akkor sem jelentené azt,hogy én erőltetném a családalapítást.Ez nem jelenti azt,hogy nem akarom,de majd amikor mindketten szinkronba lennénk e téren.
A nő is élhetné az életét.Én nem láncolnám magamhoz.
Legfeljebb együttélés!
<<Nos én nem vagyok az a "mindenáron családalapító".>>
De a korodnál fogva feltételezhetik rólad, és önkéntelenül jobban vonzódnak a korukbeliekhez. Főleg, ha inkább apukás fazon vagy, és nem egy extra fiatalos sztártípus.
"De a korodnál fogva feltételezhetik rólad, és önkéntelenül jobban vonzódnak a korukbeliekhez. Főleg, ha inkább apukás fazon vagy, és nem egy extra fiatalos sztártípus."
Nálam a családalapításnál nem a MIKOR a a kérdés,hanem KIVEL!
"Amúgy azt szabad tudni mért pont ez a fiatalabb korosztály érdekel?"
Mert én ezeket érzem közel magamhoz.Ezekhez vonzódom.Mit kell azon magyarázni?!
Ha beleszeretnék, akkor igen, járnék egy ilyen korú férfivel. :)
Az ismeretségi körömben is több ilyen kapcsolatról tudok. A legjobb barátnőm pl. 19 éves, a barátja 30.
Bátyám 34 volt, a barátnője 18. Semmi nem lehetetlen. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!