Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők járnátok mulatt (fekete és fehér bőrű szülők gyereke) fiúval/férfivel?
"Előre is kérem a válaszolókat hogy a rasszista megnyilvánulásokat kérem máshova tartogatni."
És te mégis rasszista alapon válogatsz. Gratula. Nem baromira mindegy, hogy milyen színű a bőre? Tapló ember hófehér bőrűben, feketében, sárgában, hupililában is van, bőrszíntől függetlenül.
Férfiről nem tudok nyilatkozni, de egy aranyos, imádni való lánynál baromira nem érdekelne, hogy milyen a bőre színe. Nem ő választotta, ellenben a személyiség már emberfüggő. Ez olyan, mintha kijelenteném, hogy csak olyan emberrel vagyok hajlandó járni, akinek a jobb nagylábujja 5 és 5,67cm között van. Teljesen mindegy. Ha aranyos, kedves, elbűvöl, ha csak meglátom, mindenhol minden bajom lesz, hihetetlenül nem érdekel, hogy szinű a bőre. Vannak istennők négerek, indiaiak, japánok, írek, eszkimók, ausztrálok, grönlandiak között, mint ahogy vannak bűnronda, bukó nők angolok, amerikaiak, brazilok, magyarok között is.
"Engem nem érdekel az emberek bőrszíne!
Én faji alapon gondolkozom!"
B. Tamás
A mulatt nem (barna boru) hanem feher es fekete szulok gyermekei..a legtobb mai R`n`B enekes nem mulatt hanem fekete boru! Csak mondom..
De kulonben semmi rasszista nincs abban hogyha valaki inkabb a fekete borueket preferalja..en is mindig elobb fordultam meg egy ilyen pasi utan mint mondjuk barmelyik mas utan,de ebben semmi rasszista dolog nincs-a rasszista szot nem erre szoktak hasznalni amugy sem! Viszont a kerdesdre valaszolva,nekem most lesz az eskuvom jovo marciusban es egy isteni del-afrikai ferfihoz megyek felesegul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!