Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a véleménye fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye fekete lány fehér fiú vagy fehér lány fekete fiú párosokról?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 02:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
60%

Az, hogy az ég világon semmi gond vele. Ízlés kérdése. Nekem annyira nem jönnek be a fekete lányok, hogy közöttük nézelődnék, de láttam már nagyon szép, kedves lányt, akit ha úgy hozza az élet, fontolóra vennék.

Amúgy mivel genetikailag elég távol áll egymástól a két rassz, a gyerekeik átlagon felül egészségesek lesznek.

Egyszer Angliában láttam egy buszon egy fehér, vöröses hajú pasit és egy feka nőt, mindketten teljesen átlagos kinézetűek, a gyerekeik viszont kivétel nélkül gyönyörűek voltak (mind a három).

2010. szept. 13. 02:59
 2/28 anonim ***** válasza:
63%

en egy olyan helyen elek ahol mindennapos az hogy kifejezetten feher lanyok vannak egyutt feher mas kulturabol jott fiukkal. kifejezetten ellene vagyok a dolognak, mert altalaban ezek a parok kiskoruak, legalabb is a lany mindig, es elkepesztoen sok az egyedulallo tinedzser anyuka felver gyerekkel.

az idossebb korosztalynal viszont azt lehet megfigyelni, hogy a no a fekete, es rabszolganak tartjak, aminek a no orul, mert a feher ferfi legalabb nem veri meg.

persze lehet hogy ez csak mifelenk van igy.

2010. szept. 13. 04:10
 3/28 anonim ***** válasza:
az, hogy az egyik inverze a másiknak
2010. szept. 13. 06:15
 4/28 anonim ***** válasza:
59%
fehér vagyok,fekete nővel szivesen bármikor
2010. szept. 13. 06:31
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sok példát lehet látni hogy a naiv fehér lányok CSAK AZÉRT keresnek fekete srácot, mert az fekete. egyfajta inverz rasszizmus. barátnőmnek vagy egy barátnője, ő azért keresett fekete barátot (meg haverokat) mert a fehérekben csalódott. ez nem más mint butaság és elsietett átalánosítás. eszembejutnak azok a bevándolró feketék akik megölték a nőjüket Európában (van egy pár)
2010. szept. 13. 06:33
 6/28 anonim ***** válasza:
26%
én sok párt látok az utcán ahol így van és semmi gond vele, csak itt nálunk csinálnak belőle "különlegességet",mert nálunk még nem olyan megszokottak a külföldi nemzetiségű emberek,de más országokban,ez tök normális.Ők is ugyan olyan emberek mint mi,csak más nemzetiségüek.Amúgy régen is volt ilyan,csak akkor még kevesebb fekete bőrű fiú volt itt,de már 10-20 évvel ezelött is jöttek így össze olyan párok ahol az egyik fél magyar volt v.ha nem is magyar de fehér
2010. szept. 13. 07:03
 7/28 anonim ***** válasza:
36%
Fekete lány fehér fiú, hmmm benne lennék.
2010. szept. 13. 09:17
 8/28 anonim ***** válasza:
39%
Az ember színe fehér.
2010. szept. 13. 10:26
 9/28 anonim ***** válasza:
25%
az utolsónak csak annyit h. ez olyan hülyeség.Ismerem ezt a jelmondatot,de sose értettem h.mi ez rasszizmus stílus, hisz ha összeraknánk minden olyan színesbőrűt aki nem fehért akkor ők jóval többen lennének.
2010. szept. 13. 10:52
 10/28 anonim ***** válasza:
27%

utolsónak:

légyből is több van mint emberből, még is az ember színe fehér

2010. szept. 13. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!