Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a véleménye fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye fekete lány fehér fiú vagy fehér lány fekete fiú párosokról?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 02:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
58%

Sem a szin, sem a nemzetiseg nem annyira fontos egy kapcsolatban,

mint a tiszta erzesek!

Igy amikor, ha nem is egyezik a borszin, de jelen vannak az oszinte, tiszta erzesek, akkor mukodo kepes.

2010. szept. 20. 10:15
 22/28 anonim ***** válasza:
ezt mond azoknak a tisztaszivu halalosan szerelmes szulok gyerekeiknek akik utaljak magukat
2010. szept. 20. 17:32
 23/28 anonim válasza:
Teljesen rendebe van szerintem.
2010. szept. 21. 10:52
 24/28 anonim ***** válasza:
74%

17:32

Kreol boru a ferjem, tehat arab. 25 eve elunk egyutt, de sosem kerdeztem meg Senkit, hogy mi a velemenyuk errol, mert csak az erzeseim szamitottak es csak arra figyeltem.

Nem mondom azt, hogy "orult" a csaladom vagy a kornyezetem, de En tudtam azt, hogy az En sorsomrol, eletemrol van szo,

aminek En vagyok es leszek a "foszereploje".

Egy nagyon jo lelekkel kerultem ossze, annak ellenere, hogy O az iszlam vallast koveti, s Nekem meghagyta az En egyeni szabadsagomat igy nem szolt ebbe bele, vagy kenyszeritett arra, hogy En elfogadjam azt, vagy az O szokasukat.

Termeszetesen aztan mar a szulok es ismerosok is megbaratkoztak ezzel, hogy az En Ferjem mas szinu, de volt olyan is, Aki "negernek" becezte, hiszen annak idejen nem voltak ezek a hazassagok gyakoriak.

De az erzelmek, amik kettonket kotottek ossze, azok tuleltek ezt, s erre koncentraltunk, nem pedig az emberi

pletykakra, vagy erzelmeire!

2010. szept. 21. 11:13
 25/28 anonim válasza:
34%
Én abszolút ellenzem.
2010. szept. 22. 10:53
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

cappucino gyerek :D

de am én is összejönnék egy négerrel

14/L

2010. szept. 25. 19:59
 27/28 snack16 válasza:
85%
Nem okoskodik, igaza van! A risszizmusnak is vannak okai, de főleg a buta ÁLTALÁNOSÍTÓ emberek körében népszerű. Azt olvastam valahol hogy a fekete nő+fehér férfi jó párosítás:P Szerintem olyan izgalmas ha egy fehér féri egy fekete nőbe lesz szerelmes(ahogy én is). Nagyon sok szép fekete nő van(a soványak közül)ők is emberek és lehetnek nagyon szépek belülről is. Azt mondom azt kell szeretni akivel jól kijön az ember és megértik tisztelik szeretik egymást, de ha valakit vonz a másság (az ázsiai,fekete nők vonásai)...közöttük is megtalálhatja a megfelelőt. Ők már nem rabszolgák, van közöttük sok értelmes ember, csak a tömeg degradáló hatása érvényesül(mint az élet minden terén sajnos:( ). Ki kell próbálni amire vágysz és szarni mások véleményére:))
2012. szept. 24. 21:39
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy nagyon szépséges fekete barátnőm de nincs bajom a forditottal h fehér csaj fekete csávot talál az esetek többségében ez télleg menőzésből meg a méretek viccből kikiáltott nagyságából fakad mert h amúgy a magyar csávók állitolag egész jó helyen szerepelnek a világon a méret kérdésben a másik meg az h vki rasszista joga van hozzá én a judás faját nem csipem annyira midnenki utál vmi rasszt ez igy normális nem szerethet mindneki mindenkit a fajárulás viszont egy butaság ilyen nem létezik mért lennék én köteles a fehér csajokkal összejönni miko ra legtöbb magyar lány csak a lovéra megy meg kb 2 mondat után ellehet kapni egész könnyóvérüek manapság al ányok de a Magyar lányok na az első helyen állnak az ilyenben és minden külföldi így tartja szépnek meg nemi s különösen szépek mintsem amennyire önelégültek tisztelet a kivételnek na de én igy boldog vagyok az meg h más mit gondol senki nem fog vele soha foglalkozni aki elvan a saját bőrében aki meg utálkozik az meg valószinüleg tulságosan ráér másokkal foglalkozni
2015. júl. 17. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!