Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye fekete lány fehér fiú vagy fehér lány fekete fiú párosokról?
Sem a szin, sem a nemzetiseg nem annyira fontos egy kapcsolatban,
mint a tiszta erzesek!
Igy amikor, ha nem is egyezik a borszin, de jelen vannak az oszinte, tiszta erzesek, akkor mukodo kepes.
17:32
Kreol boru a ferjem, tehat arab. 25 eve elunk egyutt, de sosem kerdeztem meg Senkit, hogy mi a velemenyuk errol, mert csak az erzeseim szamitottak es csak arra figyeltem.
Nem mondom azt, hogy "orult" a csaladom vagy a kornyezetem, de En tudtam azt, hogy az En sorsomrol, eletemrol van szo,
aminek En vagyok es leszek a "foszereploje".
Egy nagyon jo lelekkel kerultem ossze, annak ellenere, hogy O az iszlam vallast koveti, s Nekem meghagyta az En egyeni szabadsagomat igy nem szolt ebbe bele, vagy kenyszeritett arra, hogy En elfogadjam azt, vagy az O szokasukat.
Termeszetesen aztan mar a szulok es ismerosok is megbaratkoztak ezzel, hogy az En Ferjem mas szinu, de volt olyan is, Aki "negernek" becezte, hiszen annak idejen nem voltak ezek a hazassagok gyakoriak.
De az erzelmek, amik kettonket kotottek ossze, azok tuleltek ezt, s erre koncentraltunk, nem pedig az emberi
pletykakra, vagy erzelmeire!
cappucino gyerek :D
de am én is összejönnék egy négerrel
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!