Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarország még tényleg nagyon konzervatív ahhoz, hogy elfogadja egy fehér és egy fekete bőrű párkapcsolatát? Magyar lányként mindenki óva int a helyzettől, pedig nem a sráccal lenne gond, hanem a társadalom és a környezet támadásától félt mindenki.
Igen utálom az országot ezért....de ha a szüleid és a közvetlen közeledben lévő emberek elfogadják nincs gond.
De sajnos nekem ők sem tudták elfogadni és most USA-ban élek.
Köszönöm!
A szülők is "ellenzik" a dolgot, de állítólag de nem a srác személye miatt, hanem a tágabb környezet megítélése miatt. Igazából az ő véleményük tart vissza, mert a kívülállóknak kvázi semmi közük a dologhoz. Csak nem tudom, hogy tényleg kapnánk e annyi támadást, ami tönkretenné e a kapcsolatot (= megérné-e belevágni, vagy előre halálra ítélt a dolog)??!
Bár lehet, hogy kár találgatni, és élesben derülne ki...
Én nem tapasztaltam ilyet a környezetemben...Tény, hogy megbámulják az ilyen párokat az utcán, de szerintem nem elítélés miatt, hanem mert még nem olyan megszokott...A mi környékünkön pl, csak azért óvanak intve, mert sok fekete menekült státusszal van ott, és ezt egyenlővé teszik azzal, hogy biztosan aids-esek is...
Nyilván minden feketének tetszenek a fehér lányok, főleg a világos hajúak, bőrüek..És fordítva a kíváncsiság. Szerintem ez egyre elfogadottabbá válik, inkább az arabokkal, törökökkel szokott gond lenni, vagyis tőlük féltik jobban az európai lányokat.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Lassan felőröl a dolog, a család borzasztóan ellenzi a fent említett dolgok miatt. De mostmár "dönteni kell", mert egyikünk sem bírja sokáig. Se titkolózni, se veszekedni nem szeretnék. Nagyon nehéz helyzet!
De még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!