Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na b*kker Van ekkora szívás?
Figyelt kérdés
Na szóval, van egy lány aki tetszik nekem
nemrég egy táborba azt mondta hogy teccem neki de én hülye azt mondtam hogy ő nem nekem
azóta r*h*dt*l megbántam és azon gondolkodom hogy már késő van visszavonni nincs olyan nap amikor ne gondolnék rá meg hogy mekkora hülye voltam
arra is gondoltam hogy hagyom az egészet
mit tegyek?
13/f
2012. júl. 29. 20:07
2/16 anonim 

válasza:

mondjuk hívd el fagyizni, és mond el neki mit érzel.
3/16 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki, hogy csak zavarba voltál amikor ő megmondta és igazából neked is nagyon teccik.:)
4/16 anonim 

válasza:

Mond el neki ugyanezt amit most leírtál ide
5/16 A kérdező kommentje:
rendben köszi
és 1. válaszoló most elfogadom tényleg ekkora f*sz voltam
2012. júl. 29. 20:18
6/16 anonim 

válasza:

első vagyok szerintem is azt csináld amit a 3. mondott
7/16 A kérdező kommentje:
de nemhiszem hogy menne az önbizalmam az nuku
3.ba bementem hosszuhajjal és azóta b*zinak hívnak
2012. júl. 29. 20:19
8/16 anonim 

válasza:

de maga a csak mondta, hogy bejössz neki nem?
akkor ha ilyen kézenfekvő esetben nincs önbizalmad máskor sem lesz...
9/16 anonim válasza:
De nem mind1, hogy 3.ban annak csúfoltak?Ha a csajnak bejössz akkor mond meg neki hogy neked is bejön csak nem merted neki akkor megmondani. :)
10/16 anonim 

válasza:

nehogy így mondd, hogy nem merted azt mondd, hogy hirtelen nem tudtad eldönteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!