Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, ezt megszívtam. Hogyan tovább?
Fél éve megismertem egy lányt. Eleinte nem éreztem iránta semmit,csak mivel gyakran futottunk össze,így sokat beszélgettünk. Aztán egyre inkább azt vettem észre,h tetszem neki. Sokat láttam,hogy néz,amikor meg beszélgettünk,folyton szurkálódott. Egyre inkább jelezte,mindenféle jelekkel,hogy nem vagyok közömbös számára. Idővel megkedveltem,és azt hiszem,mostanra talán meg is szerettem,pedig engem nagyon nehéz levenni a lábamról,mert hatalmas csalódások értek már. De benne megbíztam,és végre örültem,h újra van valaki,aki megtetszett. Meg is mondtam neki a múltkor,hogy elviszem X helyre(nem akarom reklámozni). Nagyon örült neki, kicsit még sejtelmesen is nézett,és mondta,hogy örömmel eljön. Mondtam neki,hogy ma majd felhívom,és akkor megbeszéljük. ..
DE azóta megtudtam,hogy újra összejött az exbarátjával. Most így nem igazán tudom,h akkor én tulajdonképpen mit is keresek itt. Igazából annyira megdöbbentett,hogy még összetörni sem tudtam tőle. Egyszerűen nem tudtam felfogni. Most ma fogok vele találkozni,de nem értem ,mi folyik itt. Van egy olyan érzésem,hogy ezt qrvára megszívtam. Most akkor egyáltalán érdemes találkoznom vele? Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
Kerek perec tisztázd a helyzetet. Ha ma találkozol vele, akkor ez pont jó alkalom egy beszélgetésre ez ügyben. Ha nem hozod szóba sose derül ki neked, hogy mi lett volna ha... Először meséld el, hogy miért hívtad meg bárhová is. S úgy gondolod, hogy köztetek lehetne több, ha ő is úgy akarja. S mond el azt is, hogy ha jól tudod, akkor ő összejött valakivel, s te ezt tőle akarod hallani. (Az is lehet, hogy félreértés az egész.) Azt ne mond el, hogy mit hallottál kivel jött össze. Majd ő elmondja ha akarja. Valószínűleg megkérdezi, hogy kitől hallottad: mond el neki. S várd a választ.
Mit veszíthetsz??? Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!