Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Szerintetek mit csináljak?
Hát, próbáld meg valahogy elmagyarázni a helyzetet. Hogy véletlenül pont úgy alakult hogy ketten hívtak randira, és akkor már udvariasságból nem akartad lemondani a másikat, de csak azért mentél el, hogy megmondd neki, hogy nem akarsz tőle semmit...
Esetleg valami hasonló dumával tudnál hatni rá, de simán előfordulhat hogy a srác már lemondott rólad...
Szeretem, mikor ezt csinálják a lányok és végül pofára esnek!
Bocsi, de velem is hányszor eljátszották ezt, mármint hogy én is ott voltam nekik (egy ideig), meg egy másik pasi is. Csak sajnos ebből mindig én jöttem ki vesztesként.
Nos, miután kicsit "hízott a májam" :) , azért megpróbállak érdemi tanáccsal is ellátni.
Szerintem magyarázd el neki, hogy te csak véletlenül, 'kényszerböl mentél bele ebbe a dologba, mert egyszerre jött a két srác, és nem akartad egyiket sem megbántani!
De végül mellette döntöttél, és a másikat elhajtottad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!