Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy őrült lány akit szeretek de nem tudom hogyan tovább (? )
Szóval ez a lány tényleg őrült...komolyan de ezt imádom benne...kb minden második mndata ilyene malacok szaladgálnak a vaginámba és nm zavarja h ki hallja meg mindenki véleményét leszarja.
és gyönyörű is. Ugy alszzom el h a gyönyörű kék szemére gondolok
egyszerűen szeretem. Szeretem h megnyalja mások kajáját meg fiú gatyában tesizik amit a portán talált,annyit eszik mint egy felnőtt férfi
és ezt imádom benne hogy gyönyörű és őt látom a VILÁG legszebb lányának de a leggusztustalanabb haveromnak is Őt tartom.Csak ez a baj..hogy Ő haverként tekint rám.
Délután néha együt megyünk haza de a héven is mindig őrültködik nm tudom h tudok e vele komolyan beszélni vagy h hogy kéne vele
mondjam azt h figyelj most szeretnék valami fontosat kérdezni
vagy mi?
léci segitsetek
Nekem is van ilyen barátnőm. Tényleg nagyon érdekes kisugárzása van.
Szerintem mond meg neki kerek perec ,hogy mit szólna egy randihoz és te többet szeretnél mint barát. Az ilyeneknek nem érdemes kertelni hidd el. Bókolni meg tök fölösleges mert mindig mondogatják magukban ,hogy ezt már halottam "és lásd mi lett belőle"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!