Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet innen tovabb lepni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet innen tovabb lepni?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet azt tulelni, hogy talalkoztam a legfantasztikusabb pasival, de o mas orszagban lakik.

Mar par honapja chateltunk, mint baratok es gondoltam itt az ideje, hogy meglatogassam Svedorszagot. Amit nem banok,hogy megtettem csak azt nem ertem, hogy miert kell ennek a pasinak ilyen klassznak lennie????

Mindketten tudjuk, hogy ennek igy semmi ertelme, csak azt nem tudom, hogy hogyan tereljem el a gondolataimat?

2012. jún. 7. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden nő gerjed a gazdag külföldire, keress egy olaszt, az népszerű még.
2012. jún. 7. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:

a mindketten akarjátok, van esélye. Vagy te költözöl oda, vagy ő ide. Előbbi okosabb lenne, mert ott jobban élhetnétek.

23/N

2012. jún. 7. 09:07
 3/7 Johnny B. Goode ***** válasza:
Te vagy az a Kérdező, akinek az anyja tanácsolta a dolgot?
2012. jún. 7. 09:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem en vagyok az. Es elso, gondolod, hogy penzproblemaim vannak, ha csak ugy felulok egy repulore? Es csak azert, mert valaki kulfoldon el, meg nem jelenti azt automatikusan, hogy gazdag!
2012. jún. 7. 09:20
 5/7 Johnny B. Goode ***** válasza:

Köszönöm a válaszodat Kérdező!

Nos, akkor kiegészíteném az előttem szóló hozzászólását.

Ha neked nem jók a magyar pasik, nem találsz közöttünk olyat, aki megfelel az elvérésaidnak és "albínó" kell, akkor húzzál, mint a darvak.

Így érthető és megfelelő a válasz?

2012. jún. 7. 09:26
 6/7 Johnny B. Goode ***** válasza:
elvárásaidnak*
2012. jún. 7. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy. Nincs ezzel semmi gond. Nem kell elterelned a gondolataidat találkozz vele amikor kedved tartja. Lehet jövőtök így is. Kérdés hogy ő is hajlandó-e repülőre ülni érted.
2012. jún. 7. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!