Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet innen tovabb lepni?
Hogyan lehet azt tulelni, hogy talalkoztam a legfantasztikusabb pasival, de o mas orszagban lakik.
Mar par honapja chateltunk, mint baratok es gondoltam itt az ideje, hogy meglatogassam Svedorszagot. Amit nem banok,hogy megtettem csak azt nem ertem, hogy miert kell ennek a pasinak ilyen klassznak lennie????
Mindketten tudjuk, hogy ennek igy semmi ertelme, csak azt nem tudom, hogy hogyan tereljem el a gondolataimat?
a mindketten akarjátok, van esélye. Vagy te költözöl oda, vagy ő ide. Előbbi okosabb lenne, mert ott jobban élhetnétek.
23/N
Köszönöm a válaszodat Kérdező!
Nos, akkor kiegészíteném az előttem szóló hozzászólását.
Ha neked nem jók a magyar pasik, nem találsz közöttünk olyat, aki megfelel az elvérésaidnak és "albínó" kell, akkor húzzál, mint a darvak.
Így érthető és megfelelő a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!