Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ekkora szívás az élet?

Miért ekkora szívás az élet?

Figyelt kérdés

nulla siker a magánéletben a melóban...

20/f

2011. nov. 3. 16:30
 1/5 life is beautiful ***** válasza:

én is sokáig így gondoltam ,és most vagyok abban a helyzetben amikor a problémákon nem emészteni kell magam ,hanem tenni azért hogy ne problémák hanem megoldott feladatok legyenek, nyilván eleinte, félsz mindentől ami új ,de ha nem próbálsz ki semmit újat ,ugyanolyan szürke életed lesz

tegyél érte h jobb legyen..

2011. nov. 3. 16:47
 2/5 A kérdező kommentje:

igazad van!

próbálok én tenni csak hát nem könnyű meg ha látnék vmi eredményt akkor más lenne a helyzet

2011. nov. 3. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, hogy ne legyen egyszerü... :/
2011. nov. 3. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

az élet szerencsejáték, nem lehet egy társasjátékban mindenki nyertes.

ezek optimista közhelyek meg nem igazán működnek a gettóban, börtönökben, nyomorban... nyilván azért szajkózzák sokan, mert így nem kell elismerniük, hogy gyengék és nem tudnak mindenen változtatni. másrészt meg a saját hülyeségük utáni megvilágosodást akarják kiterjeszteni másokra, ami nem éppen alkalmazható bárhol

avagy könnyű megtalálni a békét, ha van miért élned, van mit enned, van hol laknod és elfogad a társadalom

2011. nov. 4. 09:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes...
2013. szept. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!