Tényleg ennyire szívás az élet?
Igen, ennyire szivás! Az enyém még szarabb ennél, nyugi!
20/L
Hát, szerintem sok embernek szar az élete. De..próbálj meg nézőpontot váltani, jelenleg azt próbálom én is, mert nem mindegy hogy gondolkozol. Ezzel nem azt mondom, hogy gondolkodj úgy, hogy minden happy, mert az baromság, hanem egyszerűen csak pozitívabban, sose add fel. Milyen kurvä könnyű ezeket leírni...pár perc, de már 2 éve próbálom megvalósítani..
21/F
Igen, baromira szívás az élet...
És tudod mi a vicc? Az, ha majd nem lesz se muter se fater, akkor visszasírod még azt a szar családi légkört is, mert ha egyedül maradsz, szinte csak magadra számíthatsz.
Ritkán lehet olyan barátot találni, aki önzetlen, és nem csak érdekek miatt vagy neki fontos.
A másik fele meg ez a lehetetlen megélhetési helyzet.
Nekem 22 éves korom óta a napi gondolataim 80% át azt teszi ki, hogy honnan vagy hogyan teremtem elő a pénzt erre vagy arra...
Tervezni már régóta nem is merek, örülök hogy nem lettem még hajléktalan 3 szakmával érettségivel.
28/F
Most tényleg szar az életed, de meg tudod változtatni.
Idővel majd elköltözöl otthonról, bérelsz egy kis lakást, dolgozol, és tanulsz a szüleid hibájából.
Takarékoskodsz, nem kötöd össze az életedet egy játékgép-függő alkoholistával, és boldog leszel.
Tehát fel a fejjel!
Mi a betegséged? Hátha arra is tudok valamit mondani.
ma 14:50
Ez amit leírtál pont ugyanolyan mint a túlvilági boldogság.
Soha nem fog összejönni.
Munka mellett nem lehet megélni, meg még tanulni is, ha tanulsz se lesz megfizetve, ha meg is fizetik sem fogsz tudni annyit keresni, hogy megvalósítsd az álmaidat.
Egyedül nem lehet semmit sem, de társasan sem, mert itt mindenki önzőbb annál, semhogy közösen tudjanak erősíteni egymáson.
A legtöbb párkapcsolatban egymást leszedálják, fékezik, vagy épp hogy elvannak egymás mellett totál neutrálisak.
Eddig a 28 évem alatt nem találkoztam egyeteln olyan párral vagy ismerőssel sem akik együtt törtek volna fel a prolilétből.
Kedves kerdezo. A gond a mentalitassal van. Tul sok a negativizmus es mindent soteten latsz. Nem is csoda hisz ez vesz korbe. Nem csak a csalad, a baratok, hanem az egesz kornyzet, az egesz orszag. Otthon mindenki panaszkodik, es mastol varjak a megoldast. De senki (tisztelet a kivetelnek) all talpra es mondja azt h megcsinalom es megoldom sajat magam. A csalad a baratok arra valok h segitseg cimen kihasznaljuk...
Ne izgulj en is ilyen voltam 10 evvel ezelott. Akkor hoztam egy eletbevago dontest kulfoldre elkoltoztem. Eleinte itt is ugyanolyan voltam, hisz ezt a kulturat hoztam magammal. Aztan el kezdtem vegyulni a helybeliekkel es elkezdtem valtozni. Rajottem, h senki sem fogja a problemat megoldani helyettem, senki sem fog munkat adni, senki sem fog lakast adni, hanem fel kell allnom a ket kicsi labamra es tennem kell azert, h legyen munkam, lakasom, kocsim etc. Megtettem. Bazi nehez volt. De atertekelodtem. es rajottem a vilagon a legfontosabb dolog az egeszseg es a szeretet. Megtanultam orulni approbb reszleteknek.
Fiatal vagy meg. Tegyel valamit az eletedert. En a helyedben ilyen fitalon szerencset probalnak kulfoldon.
Es igenis itt elorebb lehet jutni, es nem kell halalra dolgozni magad. Mikor kijottem ket diplomaval a kezemben mosogattam, ujsagot hordtam ki, felszolgaltam. Cikisnek ereztem ezt a munkat es mindig lehajtott fejjel csinaltam. Mert ezt neveltek otthon belenk, ha ilyen munkat csinalunk senkik vagyunk. Es ez nem igaz. Itt megbecsulik ezt a munkat is, es nem kell szegyenkezned azert aki vagy, vagy eppen azert mert jelenleg ujsagot hordasz ki. Aztan ahogy tanultam az angolt lett irodai allasom, majd eloreleptettek, es ma mar felsovezetoi pozicioban vagyok a szakmamban. Igen az elso ev bazi nehez volt. De megerte. Megbecsulnek. Csak peldakent, h 2.5 ev alatt ki tudtam fizetni egy tandijat, bevandorlast, es meg elegendo penzem maradt egy depositra, h hazat vegyek, egy fizetesbol, egy 110nm-es hazat. es akkor meg csak irodai alkalmazott voltam atlagfizuval. Tesom nem egesz 3 eve jott ki. 2.5 ev utan hazat vett, ugy h jon a gyerek es a feleseg nem dolgozik, es o neki is atlagfizuja van. Tehat vannak meg olyan helyek ahol konnyebb az elet, es el lehet erni vmit, kapcsolatok, masokon valo atgazolas, es agyonhajszolas nelkul.
Szerintem probalj szerencset, szedd ossze magad, fiatal vagy meg h bus komoran eld az eleted!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!