Tényleg ennyire szívás az élet?
Hát kedves utolsó a pozitív hozzá állás nem az erősséged..
Egy biztos, kellő szorgalommal, idővel, és küzdeni akarással mindent túl lehet élni. Elég szigorú ember vagyok, egyébként 23 barátnőm 22. Ő most érettségizik, én meg most diplomázok lassan. Most állt elő az a helyzet hogy anyámék legakátyásodtak teljesen, szal vagy én elviszem a pénzt otthonról és ők éhendöglenek, vagy nem adnak pénz és én döglök éhen. De tudom hogy a szüleim aludnának a híd alatt is, hogy nekem jobb legyen. De én ezt nem engedhetem... Szóval sori munka lesz 85 ezer kemény magyar forintért, spór+levelező, barátnőm ugyan ez... Fogjuk magunkat és összeköltözünk, garzon, fele rezsi, stb. Jut is marad is. Le lett tisztázva hogy együtt de mégsem egymás, pénzbehúzásával fogunk "spórolni" egymáson... Ehhez tudod mi kell? Egy normális Párkapcsolat és kitartás. A baj ott van sok ember nem válogat párkapcsolat terén az "elcsépelt" értékeket nem nézi... Jó példa: volt barátnőm: 20 évesen szült egy gyereket a putriba. egy 19 éves apának. Grat! Barátnőm pasija, munka-munka... 27 éves létére eljutott oda hogy konténerben lakik, havonta vált állást. De 2 nap alatt feléli minden pénzét. Alapjában véve egyik sem rossz ember.. No de a sallangok, ez számít. Egy személy mindég pont annyira jó, amennyire a legrosszabb cselekedete.
14:56: "Soha nem fog összejönni. (...) Eddig a 28 évem alatt nem találkoztam egyeteln olyan párral vagy ismerőssel sem akik együtt törtek volna fel a prolilétből."
Jaj, de negatív vagy. Remélem, ez csak egy hangulat most nálad, és Neked is hamarosan rendeződik az életed.
Az ismeretségi körödben nincs olyan? Talán rosszul válogatod meg az ismerőseidet.
Továbbá nem feltétlenül a prolilétből kéne indulni, hanem például az értelmiségi létből. (Gy. k. az "értelmiségi" szó nem azt jelenti, hogy értelmes, hanem azt, hogy diplomával szellemi munkát végez.) Tehát kezdetnek össze lehetne hozni egy vagy több diplomát.
Tájékozatlanul, a világra való nyitottság és bizonyos műveltség nélkül valóban bele lehet ragadni a lócitromba... de ne ez legyen a cél szerintem senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!